Home

Inspiratie | Je interieur oppimpen met een nieuw behang

Een nieuw behangetje… Het klinkt zo leuk en zo makkelijk! En inderdaad, eerlijk is eerlijk, met een nieuw behang geef je je interieur binnen relatief korte tijd een hele andere look. Maar, waar behangen zelf misschien steeds makkelijker wordt… Is de keuze misschien wel het moeilijkst! Vandaag laat ik je de trends van 2021 zien en show ik je mijn favoriete printjes. Ik zou er bijna zelf van gaan behangen…

Fotobehang

Fotobehang… ik vond het altijd een beetje, tja.. ik weet het niet zo goed. Maar tegenwoordig zijn er zulke mooie, elegante prints te vinden! Ik werd vooral enthousiast toen ik bij de meiden van Ikvrouwvanjou de prachtige natuurwand in hun zoontjes kamer zag. We hebben ook getwijfeld om in Jippes nieuwe kamer één muur te behangen, maar omdat de ruimte vrij klein was hebben we toch voor een witte wand met wanddecoratie van Modulari  gekozen. Met fotobehang haal je prachtige sferen in huis, afhankelijk van wat je wil. Vooral fotobehang met natuur vind ik prachtig, zoals die hierboven. Wil je wel natuur, maar liever iets rustiger? Dan kun je bijvoorbeeld ook voor behang met alleen een boom erop kiezen.

Go retro!

Retro is hip! Ga voor een combinatie van eigentijdse meubels met retro behang en accessoires. Bloemetjes of toffe geometrische patronen en donker houten meubels samen met een lichte moderne bank… super tof! Maak het af met een mooi vloerkleed wat niet te druk is – want dat is je behang al – en je hebt een super stylish zithoek! En een grote vaas met bloemen al eye-catcher kan natuurlijk niet ontbreken als je het mij vraagt. ;)

Snel en tof effect? Behangcirkels!

Heb je niet zo veel zin om meteen een hele muur te behangen? Dan kun je ook gaan voor behangcirkels! Eerlijk gezegd had ik er nog niet eerder van gehoord en ik vind het super tof! Een grote cirkel boven de bank, je bed of in een “leeg” hoekje heeft meteen effect en is een echte eye-catcher. Je hebt behangcirkels daarnaast in allerlei verschillende printjes en kleuren. Mijn favoriet? De bloemenprint! Maar je hebt ze bijvoorbeeld ook in bekende kunstwerken, quotes, geometrische prints etc. Tof!

Er zijn eigenlijk allerlei toffe printjes en behang te vinden. De keuze is reuze! Maar bovenstaande prints zijn toch wel echt mijn favoriet! En die van jou?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *