Fashion

Fashion By Dionne | OOTD ♥ Romantic Spring

Door Dionne – Zaterdag had ik eindelijk weer tijd om outfit foto’s te maken. Afgelopen weken heb ik nogal druk gehad met afstuderen, waardoor ik pas laat thuis was. Dan is het meestal al te donker om outfit foto’s te maken en als het niet de donker is, heb ik geen fotograaf die foto’s kan maken. Typische fashion blogger struggels.

Romantic Spring
Wat heb ik zaterdag genoten van het heerlijke weer. Het is zoveel fijner wanneer de zon schijnt en je met je gezicht de zonnestralen op je gezicht voelt branden. Ik word heel vrolijk van de zon. Omdat het zo’n lekker zonnig weer is, trok ik ook mijn voorjaarskleren aan. Mijn mooie roze blouse die ik alweer een tijdje terug kocht, maar nog niet zo vaak aan heb gehad en mijn witte colbert jasje van de Esprit.

Jasje: Esprit
Blouse: Costes
Ketting: OneRepublic
Riem: Costes
Broek: Zara
Schoenen: Divino

Wat vind je van mijn outfit?

Liefs,
Dionne

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

4 thoughts on “Fashion By Dionne | OOTD ♥ Romantic Spring”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *