Beauty

Eyes Lips Face | Baked Highlighter ‘Blush Gems’

blogbanner-6

MAC’s Mineral Skinfinish ‘Soft & Gentle’ is één van de meest gehypte en geliefde highlighters in beautyland. Elke keer twijfel ik of ik ‘m aan zal schaffen, maar haak steeds weer af. Want die prijs, au! Het zal het vast dubbel en dwars waard zijn, maar toch. Toen ik van Eyes Lips Face wat producten uit mocht zoeken uit hun webshop, Googelde ik er op los. En ik vond zowaar een (perfecte?) dupe van Soft & Gentle! Of ik er net zo verliefd op ben? Dat lees je in de blogpost van vandaag!

IMG_9078

IMG_9080

“Creëer een radiant glow met deze stralende poeder dat je gezicht in een oogwenk doet stralen. Op basis van vitamine E, jojoba, zonnebloem, abrikoos en druif, voedt en beschermt deze highlighter de huid. Kan aangebracht worden met behulp van een vochtige kwast voor een meer intens effect of droog voor een discreter resultaat.”

IMG_9079

IMG_9082

De highlighter is een prachtig perfect glanzend bolletje. Het is een baked highlighter, dit betekent dat de substantie wat harder is dan een normaal poeder product. Baked producten hebben het voordeel dat je ze zowel droog als nat kunt gebruiken. Wanneer je de highlighter droog gebruikt is het effect subtiel, met een natte kwast of vingertop knalt de kleur er af.

https://www.youtube.com/watch?v=Klgg6wzdjNc

 

IMG_9085 (1)

IMG_9087 (1)

De verpakking van de highlighter is prima. Een tikkeltje basic, maar niet verkeerd. Hij sluit goed af en door de transparante deksel zie je meteen met welke kleur je te maken hebt. De verpakking bevat 5 gram product. De bolling in de highlighter vind ik een leuke toevoeging.

blush gems swatch

Blush Gems is een prachtige champagne kleurige highlighter. De kleur is echt prachtig en de pigmentatie is perfect voor een highlighter. Hij glanst enorm en is prima op te bouwen voor meer glans. Het is een mooie warme kleur die eigenlijk iedereen staat. Wanneer je wat bleker bent zal hij je gezicht wat meer warmte geven, maar ook voor getinte dames is hij meer dan geschikt.

blush gems look

De basiskleur ligt redelijk dicht bij mijn eigen huidkleur waardoor dit voor mij de perfecte subtiele highlighter is. Ik gebruik ‘m momenteel bijna dagelijks ook wanneer ik verder geen blush of bronzen gebruik. Hij is namelijk ook prima om alleen te gebruiken en geeft mijn gezicht net dat beetje extra’s. Leuk feitje: Er is me al twee keer gevraagd wat ik voor moois mijn gezicht droeg. Yeah! Ik ben zo blij met deze prachtige poeder!

IMG_9090

Deze highlighter is prachtig en slaat de spijker volledig op z’n kop. En komt ‘ie overeen met Soft & Gentle? Zelf heb ik natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal, maar Leonie van Blushing Beauty nam de proef op de som. En het lijkt er op dat je in Blush Gems dé perfecte dupe gevonden hebt! En dat voor heel wat minder euro’s!

Eyes Lips Face Baked Highlighter kost €5,- en is verkrijgbaar in de webshop

x Lisanne 

samenwerking

2 thoughts on “Eyes Lips Face | Baked Highlighter ‘Blush Gems’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *