Beauty

I Heart Make Up | I Heart Chocolate Salted Caramel Palette

blogbanner

Alweer even geleden won ik op DoorMariska een oogschaduwpalette van I ♥ Makeup. De palettes van de I ♥ Chocolate zijn razend populair maar zelf had ik er nog nooit een geprobeerd. Ik was dus super blij dat ik dit palette won en ik ‘m eens zelf kan proberen! Is ‘ie de hype waard?

IMG_8078

IMG_8083

IMG_8081

De I ♥ Chocolate palettes zijn geïnspireerd op de Chocolate Bars van Too Faced. Er zijn verschillende varianten van en dit is de Salted Caramel variant. En laat ik nou dol zijn op Salted Caramel (Tony Chocolonely anyone?). De Salted Caramel is geïnspireerd op het Semi Sweet palette van Too Faced.

IMG_8085

IMG_8086

Bij het openen van het palette komt er een bijzondere geur vrij. Sommigen vinden ‘m chemisch, maar ik vind de geur stiekem echt heel erg lekker. Chocolade it is! Salted Caramel? Misschien, maar dat vind ik er niet heel duidelijk in terug. Maar het is zekere een leuke extra.

IMG_8098

IMG_8095

In het palette zitten 16 kleuren, zowel shimmer als matte tinten. Het zijn voornamelijk natuurtinten, wat eigenlijk alle I ♥ Chocolate palettes wel hebben, maar maakt zitten er een aantal andere tinten bij. In dit geval is dat de opvallende blauwtint. Verder zit er een dubbele sponsapplicator in (wie gebruikte ze nog???) en een mega spiegel. Vooral dat laatste vind ik heel erg fijn!

swatches 1

Delicious – Tempt – Choc – Cake – Perfect – Salted – Candy – Caramel

swatches 2

Heavenly – Drizzle – Enjoy – Crunch – Sweet – Fudge – Spoon – Yum! 

De oogschaduws zijn stuk voor stuk erg goed gepigmenteerd. Zacht, makkelijk aan te brengen en zelfs de matte kleuren doen het prima. Alleen de lichtroze Cake kleur vind ik persoonlijk iets te glitterig en daardoor wat korrelig.

look 2

Allereerst maakte ik een natuurlijke look met bruin en bronstinten. Eigenlijk kun je met dit palette alleen maar looks met natuurtinten maken, tenzij je bijvoorbeeld de blauwe kleur heel overdadig gaat gebruiken. Vooral de matte gebroken wit tint vind ik echt geweldig en is een prachtige highlight kleur voor onder je wenkbrauw.

look 11

Als tweede look ging ik tevens voor een naturelle look met enkel matte kleuren. De enige glanzende kleur die ik toevoegde was de blauwe kleur op mijn onderste wimperrand. Leuk om wat extra kleur toe te voegen.

IMG_8087

Ik ben echt helemaal verliefd geworden op dit palette. De kleuren zijn helemaal ‘mij’, ze werken super goed, brengen fijn aan, blenden goed én blijven goed zitten. Wat wil je nog meer? Dit palette is naast mijn Urban Decay Naked 2 palette absoluut een nieuwe favoriet. Het feit dat hij een grote spiegel heeft is ook nog eens een super groot pluspunt, want vijf mensen in één huis én een kleine badkamer is altijd ruimt tekort! Dit is een absolute aanrader!

Het I Heart Makeup I Heart Chocolate Salted Caramel palette kost €9,95 en is onder andere te koop bij Boozyshop. Zo af en toe heeft Kruidvat ze ook in het assortiment, maar dat wisselt. 

x Lisanne

4 thoughts on “I Heart Make Up | I Heart Chocolate Salted Caramel Palette”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *