Home

Dit zijn de mooiste badkamertegels

Badkamertegels…. Inmiddels heb ik een goed idee wat ik níet wil. Onze badkamer is oké hoor, maar wat betreft tegels is het niet ideaal. De vloertegels krijg je met geen mogelijkheid goed schoon en de muurtegels zijn gewoonweg niet mijn smaak. Het duurt nog even voor we onze badkamer aanpakken – prioriteiten – maar ik droom wel alvast weg bij deze mooie tegels…

Olive it is

In mijn zoektocht naar mooie tegels bij Tegeldepot had groen ongemerkt ineens de voorkeur. Ik bedoel, kijk deze prachtige olijfkleurig tegels nou?! Ik vind ze geweldig en shinen super in de keuken of in de badkamer. Ik houd van groen, groen staat voor natuur en geeft rust. En vooral dat laatste is toch héél belangrijk in de badkamer. Vooral het feit dat ze gemêleerd van kleur zijn, vind ik echt geweldig.

Black Out

Hoewel zwart niet meteen mijn eerste keuze is, geeft het wel een super gaaf effect. Het heeft iets chiques, iets mysterieus… Vooral wanneer de tegels niet standaard vierkant of horizontaal gemetseld zijn, maar meer in een vissengraat zoals hierboven, creëer je een speelse wand. Het straalt tegelijkertijd luxe uit en dat gewoon in huis! Alsof je in een duur badhuis baddert!

Marble Green

Groen zei ik toch? Deze tegeltjes lijken veel op de bovengenoemde groene tegels, maar zijn net even anders. De metseltechniek is anders en daarnaast natuurlijk de vorm. De kleur vind ik ook super gaaf en enorm classy. In combinatie met de zwarten en gouden details vind ik het helemaal af. Het marmer effect aan de onderkant van vind ik ook super tof en daarnaast het mozaïek effect op de vloer. Hier zou ik absoluut zelf voor kiezen, al zou ik persoonlijk wel wat lichtere details toevoegen.

Hexagon Hype

Helemaal hip: Hexagon! Hoe gaaf, want yup ook ik ben hier helemaal weg van! De verschillende kleurtjes vind ik tof, maar zijn niet iets waar ik meteen voor zou kiezen. Ik zou persoonlijk gaan voor één kleur zoals wit of lichtgroen (tja). Het speelse en chique effect vind ik prachtig en zou echt iets kunnen zijn waar ik voor zou gaan voor in de badkamer of het toilet. Love it!

Voor welke tegels ga jij?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *