Beauty

Sleek | Sparkle 2 palette

banner

Sleek is één van mijn favoriete budget make-up producten. Alhoewel ik op You Nailed It enkel nog maar over Rose Gold geschreven heb, bezit ik meerdere producten van Sleek waar ik razend enthousiast over ben. Sleeks bestsellers zijn toch wel de iDivine oogschaduwpaletten, welke bekend staan om hun mooie kleuren en goede pigmentatie. Vandaag laat ik jullie het Sparkle 2 palette zien, welke ik won via A Pretty Thought.

IMG_5775

Het Sleek Sparkle 2 palette komt oorspronkelijk uit de LE collectie van Kerst vorig jaar. Hoewel het een LE is, weet ik dat het palette nog steeds aardig makkelijk te verkrijgen is.

IMG_5778

De palette van Sleek zitten, zoals altijd, in een stevig mat zwart doosje. Ik houd van deze zwarte matte verpakkingen!

IMG_5781

Het fijne van Sleek paletten vind ik de grote spiegel. Een leuke bijkomstigheid zijn de namen die Sleek aan hun oogschaduws geeft. De sponsapplicator gebruik ik eigenlijk niet.

kleuren

De kleuren zijn niet alledaags en dat vind ik super gaaf. Ik kan zelfs zeggen dat ik van de meeste kleuren niet een soortgelijk oogschaduw in mijn stash heb. De kleuren zijn niet echt shimmery, maar meer mat met een glittertje hier en daar.

kleuren1

IMG_5795

Van het linker deel van het palette zijn alleen Chocolat Penny en Gold Ribbon shimmery. De rest is diep mat met een glitter hier en daar. Erg mooi. Mulled Wine en Festive zijn hier favoriet!

kleuren2

IMG_5798

Ook het rechterdeel bevat twee echt shimmery kleuren, Truffle en Tinsel. Misteltoe hangt er een beetje tussenin. Deze vind ik persoonlijk ook het minst gepigmenteerd. Truffle en Illusion zijn hier favoriet. Verder vind ik het jammer dat Starry Night en Glitz & Glamour zo dicht bij elkaar liggen. Dan had ik in plaats van één van de kleuren liever een andere kleur gezien.

De kleuren brengen prettig aan, al zijn ze wel wat ‘stroever’ dan de shimmery oogschaduws van Sleek. Wel ben ik wederom enorm enthousiast over de pigmentatie en de zachtheid van de oogschaduws. Tijd voor een ooglook!

2

3

Op deze foto’s heb ik de oogschaduw al de hele dag op, dit zie je heel lichtelijk in de crease. Verder zit het er nog prima op! Op mijn bewegend ooglid draag ik Chocolat Penny, verder combineerde ik Truffle en Mulled Wine in mijn crease en op mijn onderste wimperrand en bracht ik Tinsel aan in mijn binnenste ooghoek.

1

4

Dit mag dan wel een palette zijn uit de Kerstcollectie, ik vind ‘m prachtig! Ik snap dat je hiermee prachtige zware en glittery looks mee kunt maken, maar hij kan ook prima voor een alledaagse óf heftige avond look!

Sleek Sparkle 2 palette is onder andere te koop in de webshop van Alice & Jo voor €9,99.

15 thoughts on “Sleek | Sparkle 2 palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge