Shoplog

Shoplog | Aliexpress II ♥ Nikes, Make-up stickers, Zoeva kwast en meer

blogbanner-4

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn Aliexpress aankopen met jullie deelde, dus ik vond het tijd voor een deel 2! De afgelopen vier maanden heb ik weer een aantal goede aankopen gedaan. Dingen voor school, Jippe, nagelspulletjes en meer van dat soort dingen. Wat ik kocht, lees je na de klik! 

Schermafbeelding 2016-03-13 om 20.43.34

1. Make Up stickers – Omdat ik m’n agenda graag opleuk met stickertjes! €1,26 ♥ 2. iPhone hoesje met eendjes – Voor Dians iPhone 5s. En hij is zoo leuk! €2,59 ♥ 3. Paarse buffer blocks – Werken altijd prima voor het buffen van nagels bij gelnagels en gellak. ♥ 4. Nikes voor Jippe – Hartstikke nep, maar wel heel erg cool! Jippe draagt ze regelmatig. €5,57 ♥ 5. Buffer brush – Mijn geliefde Joursna foundation brush sneuvelde vorige maand, dus het was tijd voor een nieuwe. Een dupe van Zoeva. Ik ben benieuwd! €3,36 ♥ 6. Dandelion nagelstickers – Zo leuk, zo’n zwart witte manicure. Ik moet ze nog steeds eens proberen. ♥ 7. Bottle tips (50st.) – Handig voor mijn gelpolish en misschien ook wel voor de rest. €1,64 ♥ Fruit infuser – In het kader van ‘ik moet meer water drinken’, gaan we dit maar eens proberen! €4,09

Nummer 1, 5 en 8 moeten nog binnenkomen. Over de rest ben ik in ieder geval al meer dan tevreden. Weer een aantal fijne koopjes van Aliexpress!

Heb jij nog goede Ali tips?

x Lisanne 

6 thoughts on “Shoplog | Aliexpress II ♥ Nikes, Make-up stickers, Zoeva kwast en meer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge