Picture It

Picture It | Juni ❤︎ Mooi weer, strand, tentamens en Jippes tweede verjaardag.

Een wat latere Picture It dan gebruikelijk, maar de afgelopen week was ik druk met het afronden van het schooljaar en het genieten van mijn eerste vrije weekend van de vakantie. Maar daarover later meer! In de Picture It neem ik jullie mee naar de fijne en drukke maand juni! Kijk je mee?

Juni begon warm! Wat zeg ik? Heet! In onze achtertuin lopen de temperaturen snel hoog op en de eerste dag van juni tikte het kwik bijna 40 graden aan. ❤︎ En met dat heerlijke weer kun je nergens beter zijn dan op het strand, toch? ❤︎ Druppels van GreenSweet Stevia in de smaak vanille door de yoghurt. Lekker maar wel even wennen.

Werken in de achtertuin, mijn favoriete plekje! ❤︎ Deze portemonnee van Secrid is echt een uitkomst en super fijn. ❤︎ Dopper-liefde! Pris ging voor de stalen Dopper want ze houdt niet van de plastic versie. Mijn turquoise Dopper en ik zijn onafscheidelijk.

Liefde! Lekker zoetsappig maar oh zo fijn! ❤︎ Eindelijk mijn blauwwitte Adidasjes gevonden na een lange zoektocht. Zo mooi wit zijn ze overigens inmiddels niet meer… ❤︎ Een dagje winkelen met mijn lief en dan Mickey Mouse cadeautjes meenemen  voor Jippe.

Oeps, dubbele foto! Maar ach, hij is zo leuk! ;) ❤︎ Hoera! Jippe 2 jaar! Voor Jippes verjaardag pimpte Pris een tweedehands roze meidenkeukentje op tot een stoere mannen-keuken. Wat accessoires van de Ikea erbij en hij is helemaal af. Ik vind ‘m zo tof! ❤︎ Jippe is super verwend op zijn verjaardag en één van zijn cadeautjes was deze leuke Vtech camera. En laat Jippe foto’s maken nou ontzettend leuk vinden.

Deze leuke (speelgoed)zak vond ik op AliExpress en zit nu vol duplo. Hij is lekker groot en we hebben er nog twee aangeschaft voor andere spulletjes. ❤︎ Kersen, mmmmm! ❤︎ Druk aan het koken, dat keukentje was een super goed cadeau.

Door alle deze fijne foto’s vergeet je bijna dat ik in juni vooral bezig was met studeren voor mijn laatste tentamenweek van dit schooljaar. We probeerden ijskoffie van Nespresso – super lekker! – en ondertussen maakte ik ouderwets schriftelijke samenvattingen. ❤︎ Van mijn vader kreeg ik deze fijne foto van Jippe en mij op het strand in Jippes verjaardagsweekend. ❤︎ Aan de studie voor Novel! Niet de meest leuke boeken overigens…

Juni was druk maar fijn. De balans tussen werk, school en privé was deze periode een stuk beter en dat maakte dat er ook genoeg tijd was voor quality time met ons gezin. Hopen dat dit lekkere weer doorzet de komende periode!

x Lisanne

1 thought on “Picture It | Juni ❤︎ Mooi weer, strand, tentamens en Jippes tweede verjaardag.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge