Fashion Inspiratie

Mijn sneaker wishlist

blogbanner-9

Eigenlijk loop ik altijd op laarsjes. Laarsjes met een hak, ‘lompe’ laarsjes, regenlaarsjes, Uggs of veterboots. Vorig jaar kocht ik een paar Nike Roshe Runs. In het zwart, dat dan weer wel. Want dan kon ik ze tevens op het werk dragen. Nu ik niet meer gebonden ben aan zwart en toch eigenlijk wel weer een paar nieuwe sneakers wil, ben ik eens gaan rondneuzen op het wereldwijde web. Vandaag laat ik je zien welke gekleurde sneakers ik wel graag aan mijn schoenencollectie zou willen toevoegen! 

Schermafbeelding 2016-01-08 om 21.46.21

Van links naar rechts:

Converse All Stars laag • Adidas Performance DURAMA • Nike Air Max Thea Mujer • Nike Air Max Thea • Convese All Stars hoog • Adidas Performance Solar Boost • Adidas Originals ZX Flux Smooth • Adidas Originals Gazelle • Nike Roshe Run • Bovenstaande schoenen vind je onder andere bij Zalando en Shoeline • Klik hier voor het Polyvore board 

Zoals je ziet zijn het eigenlijk drie verschillende merken en drie verschillende kleuren die mij aanspreken. Dit is niet met opzet, ik heb gewoon de sneakers verzameld die ik het mooist vond. Zo vind je Adidas, Nike en Converse terug in de kleuren blauw, roze en grijs. Welke ik ga kopen en of dat één van deze is, weet ik nog niet. Eerst nog maar eens de voorjaarscollecties afwachten…

x Lisanne

samenwerking

1 thought on “Mijn sneaker wishlist”

  1. Prachtige sneakers heb je op je shoplist ;-)
    Ze lopen echt zo heerlijk en je zou nooit meer zonder kunnen.
    Fijn om aan te doen als men de hele dag gaat shoppen of werk doet waarbij men veel staat.

    Fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge