Fashion Inspiratie

Wat draag jij deze jaarwisseling?

blogbanner-4

Kerst staat voor de deur. Je outfit hangt waarschijnlijk klaar (of niet) en je hebt al helemaal uitgedokterd wat je gaat dragen de komende twee dagen. Maar, na Kerst is het tijd om je volgende (party)outfit te scoren! Dus kruip tweede Kerstdag lekker op de bank en ga op zoek naar dé outfit voor de jaarwisseling. Waar ga jij voor?

Glitter all the way

Schermafbeelding 2015-12-23 om 20.48.22

Zeg je december, dan denk ik glitters! Glitter passen helemaal bij de feestdagen, dus ga glitterend het jaar uit. De highwaisted kokerrok is natuurlijk helemaal hot. Combineer dit met een off-shoulder top en je bent helemaal glamorous. Je kunt dit combineren met killer heels, maar ook met mooie platter stappers voor meer comfort.

Little Black Dress

Schermafbeelding 2015-12-23 om 20.34.27

De LBD is altijd goed met deze dagen. Zelf ben ik helemaal gek van de roségouden tinten en deze passen natuurlijk perfect als accentkleur bij je zwarte jurkje en pumps. Parels, een mooi horloge en een schattig ketting geven je een klassieke, lieve uitstraling. Combineer dit met een bijpassende clutch en dito nagellak om het helemaal af te maken.

A Lazy Newyear!

Schermafbeelding 2015-12-23 om 21.03.28

Niet iedereen gaat de deur uit met Oud en Nieuw. Ook wij zullen dit jaar lekker thuis blijven. Kruip lekker op de bank voor de oudejaarsconference of Ik Hou Van Holland. Dit met een warme trui, en comfortabele jeans. Je telefoon binnen handbereik om je familie een goed nieuwjaar te wensen als de klok 12 slaat. Daarna even de straat op met een warme muts en je Nikes aan om ook je buurtgenoten het beste te wensen.

Wat je ook gaat doen met Oud en Nieuw, het is altijd een goede reden om een nieuwe outfit te scoren. Zoek je nog meer inspiratie, dan raad ik je aan om eens op Fashionlab rond te neuzen. Maar pas op, verslavend is het wel!

Fijne Kerstdagen!

x Lisanne

samenwerking

1 thought on “Wat draag jij deze jaarwisseling?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *