Pers

Unboxing/Sneak-peak | Nieuwe producten The Body Shop!

banner

Afgelopen week kreeg ik een heerlijk pakket binnen van The Body Shop. Op het moment ben ik natuurlijk alles uitgebreid aan het testen, maar ik kon het niet laten om deze fijne – nieuwe – spulletjes alvast met jullie te delen. Ik heb namelijk ook jullie mening nodig! Welke nieuwe producten er nu (of bijna) in de winkel liggen, ga ik je vandaag laten zien!

2014-09-08 14.54.50kopie

Kijk nou eens naar deze heerlijke goodies! Eén en al heerlijkheid!

2014-09-08 15.03.10-2

Allereerst deze grappige beker met het thema van een nieuwe lijn van TBS. Er in zat een zakje Minty Morocco thee.

2014-09-08 14.55.46

Dan twee fijne handcrèmes van de Moringa en de Shea lijn. The Body Shop heeft haar populairste geurlijnen uitgebreid met een handcrème van 30 ml. Handig, helemaal in de herfst en winter kan ik niet zonder!

2014-09-08 14.56.48

Dan een product waar ik zeer benieuwd naar ben en wat ik ook erg goed gebruiken kan! All-in-one InstaBlur Eye. Een oogschaduwbasis die donkere kringen moet verbergen, je oogschaduw laat stralen én beter laat zitten. Ik ben benieuwd!

2014-09-08 15.00.22

Ook deze beauty komt goed van pas! De Smoky 2 in 1 gel liner in de bruine kleur. Mijn bruine eyeliner is op dus deze is van harte welkom. Het leuke is dat deze gel liner multi-functioneel is. Je kan hem namelijk ook gebruiken voor het lichtjes invullen van je wenkbrauw.

2014-09-08 14.58.41

Dit product ligt nog niet in de winkels en is dus helemaal nieuw! In navolging van de Drops Of Youth Concentrate komt er nu een Drops Of Youth Eye Concentrate. Speciaal voor het tegengaan van lijntjes en tekenen van vermoeidheid. Dit komt altijd van pas!

2014-09-08 15.01.14-2

En dan als laatste twee heerlijke producten uit de nieuwe Wild Argan Oil lijn. Rechts zie je de bekende grote pot van The Body Shop; een heerlijke Body Butter. Links zie je een blikje waar ik denk ik het meest benieuwd naar ben, de Miracle Solid Oil for body & hair. Een solid oil die vloeibaar wordt in aanraking met je huid. Multi functioneel in gebruik. Ik ben vooral benieuwd of het mijn nagelriemen kan redden!

En dan nu. Hulp gevraagd! Natuurlijk kan ik niet alles in één keer laten zien. Er staan uiteraard al wat dingen op de planning, dus sommige reviews zullen wat later online komen dan andere. Van jullie wil ik weten, wat zou jij graag het eerst willen zien op You Nailed It? Uiteraard vergen sommige producten wat meer tijd om te testen dan anderen, maar dat is logisch. Waar ben jij het meest benieuwd naar? Let me know!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

13 thoughts on “Unboxing/Sneak-peak | Nieuwe producten The Body Shop!”

  1. Dat ziet er goed uit ;-)
    Ik ben zeer benieuwd naar het product dat de lijntjes en tekenen van vermoeidheid tegengaan.
    De bodybutter lijkt me heerlijk voor mijn droge huid net als de miracle solid voor huis en kapsel. Producten vaar het kapsel en de huid met Argan Oli zijn het beste want het maakt het soepel en laat het glanzen, droogt nooit meer uit.
    Duidelijke foto’s.

    Fijne dag Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *