Beauty Pers

Pers | Catrice LE Glamazona

banner

Nog niet zo lang geleden liet ik de nieuwe limited collection ‘Hip Trip‘ van Catrice zien. Deze zal over een week of twee in de winkels liggen. Maar, er is ook al weer nieuws over de daarop volgende collectie: Glamazona. Deze collectie zal in juli en augustus te koop zijn en staat helemaal in het tegen van dieren- en bloemenprints. Lees gauw verder om deze collectie te ontdekken! 

De nieuwste troef voor het zomerseizoen: oneindig veel dieren- en bloemenprints in tropische kleuren. Modeontwerpers halen hun inspiratie uit de ongerepte natuur van de Amazone vol exotische bloemen en planten. Mysterieus, extravagant en glamourous. Limited Edition “Glamazona” by CATRICE brengt het regenwoud naar de stad in juli en augustus 2013. Een beautyspektakel dat het jachtinstinct van alle Amazones met krachtige kleuren en metallics benadrukt. Zij  jagen deze zomer op must-haves zoals bijvoorbeeld de Crocodile Cracker voor uniek nageldesign met een kroko look en de glinsterende Liquid Gold voor mooie accenten op het gezicht en lichaam. CATRICE verwelkomt je in de stadsjungle!

ogen

Absolute Eye Colour

Het oog van de tijger: weelderige patronen, felle kleuren en metal looks. Stort je op een exotisch avontuur in de tropen met de Absolute Eye Colours. De oogschaduwen zijn gehuld in bijpassend design, houden lang en hebben intense kleuren en een perfecte dekking. Er zijn twee varianten: twee heldere en twee metallic tinten. Verkrijgbaar in C01 I Got The Flower!, C02 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum, C03 Jungle Treasure en C04 cARMOURflage.

Consumentenadviesprijs: € 2,89

lippen

Lip Colour Pen

Lipstick jungle. Maak van je lippen spannende, kleurrijke en glanzende eye-catchers met deze Lip Colour Pen. De handige pennen hebben een zachte, intrekbare tip – voor een nauwkeurige applicatie en glans zonder de lippen uit te drogen. Verkrijgbaar in C01 I’m A Survivor en C02 I Got The Flower!.

Consumentenadviesprijs: € 4,99

Catr_Glamazona_GoldTopper

Liquid Gold Topper

Glam-zone. Deze topper doet denken aan vloeibaar goud en is een ware bron van inspiratie voor de Amazone make-uplook. De sneldrogende textuur kan over de oogschaduw worden aangebracht of op het gezicht en lichaam voor glinsterende highlights. De op water gebaseerde vloeistof heeft een hoge pigmentatie en intensiveert elke look. Verkrijgbaar in C01 Jungle Treasure.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

blush

Defining Blush

Wilde b(l)ush. Twee tinten, uniek design. De ultrafijne poederrouge heeft een prachtig reliëf en biedt de wangen een frisse uitstraling. Voor een stralende teint en mooie gedefinieerde gezichtscontouren. Verkrijgbaar in C01 I’m A Survivor en C02 I Got The Flower!.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

lakkers

Ultimate Nail Lacquer

Wildernis in de stad. Trendy smaragd, intens violet, signaalrood en fel limoen doen denken aan paradijselijke flora en fauna. De Ultimate Nail Lacquers bieden de meest prachtige kleuren van het regenwoud. C01 Dirty Liana, C02 I Got The Flower!, C03 I’m A Survivor en C04 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

Catr_Glamazona_Cracker

Crocodile Cracker

Dundee Manicure. Geef nagels een spannende jungle look met de Crocodile Cracker. Deze special-effect nagellak barst open tijdens het drogen en laat een unieke metallic gouden kroko look achter op je nagels. De Crocodile Cracker geeft het beste resultaat wanneer het over gekleurde nagellak wordt aangebracht – voor dé look van de zomer! Verkrijgbaar in C01 cARMOURflage.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

Om eerlijk te zijn kan deze collectie mij (nog) niet zo boeien. Natuurlijk ben ik benieuwd naar de lakken en lijkt mij de smaragdgroene erg mooi. De lippotloden lijken me ook tof en is de Liquid Gold Topper een leuke toevoeging. Eerst maar eens zien, tot die tijd ben ik nog niet om ver geblazen.

“Glamazona” by CATRICE is in juli en augustus 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat is jouw mening over deze LE? Welk product wil je graag toevoegen aan je stash?

6 thoughts on “Pers | Catrice LE Glamazona”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *