Picture It

Picture It | September #2 ♥ Viooltjes, eendjes voeren en kastanjes in de wijn

blogbanner-3

Alhoewel de afgelopen twee weken vooral in het teken van studeren en school stonden, maakte ik tussendoor natuurlijk wel wat IG-kiekjes. Je merkt wel dat ik een stuk drukker ben en dus minder aan andere dingen toekom. Ik zit volop in mijn studie, gaf mijn eerste presentatie, haalde m’n eerste voldoende (yeah!) en m’n eerste onvoldoende (bah!). Tussendoor probeer ik zo veel mogelijk te genieten van thuis zijn met familie en vrienden. Kijk mee naar de afgelopen twee weken doormiddel van mijn IG-foto’s! 

1

Na mijn studiedagen in Leeuwarden ben ik donderdagochtend weer onderweg naar Ameland. Ik houd van de najaarszonnetjes in de ochtend en avond.  Donderdagmiddag ben ik vroeg thuis door het tropenrooster. Na die dagen weg ben ik extra blij om weer bij m’n liefdes te wezen. Ik geniet extra dan!

2

Op zaterdag hingen we lekker op het terras bij een vriend en eten we Chinees. Jippe ligt heerlijk te chillen in z’n relax-outfit (in de namiddag wordt het echt weer frisser) en geniet van de kroepoek.  Ik kreeg een heerlijk proefpakketje binnen van Broderick’s Brothers met lekere cookiebars. Mmm!

3

Ook op zondag genoten we heerlijk van de zon en een lekker wijntje. Jippe vond het nodig om in een onbewaakt moment een kastanje in mijn glas te gooien. Juist…   Ook moet er natuurlijk aan de studie gewerkt worden. Grammatica! Ik vind grammatica erg leuk maar merk wel dat sommige dingen echt wat oefening nodig hebben.

4

Op het straatje naast onze schuur groeit ineens een viooltje. Like, huh? De natuur is helemaal in de war!  Zondagse wandeling in het bos. Jippe vond de eendjes zeer interessant. Zo leuk dat hij steeds meer staat al laat het lopen nog steeds op zich wachten, haha.

img_3555

En ook afgelopen week was ik weer twee dagen in Leeuwarden. Woensdag ben ik overdag vrij, dus dat gebruik ik echt om zo veel mogelijk aan mijn studie te werken. Na een aantal uur gewerkt te hebben, besloot ik even te pauzeren met Gossip Girl en een manicure. :)

En nu? Nu heb ik lekker twee weken vakantie! De komende week ga ik ook echt even vakantie houden en hier en daar misschien een klein beetje werken. We gaan lekker even genieten en daarna weer fris aan de slag!

x Lisanne

5 thoughts on “Picture It | September #2 ♥ Viooltjes, eendjes voeren en kastanjes in de wijn”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *