Picture It

Picture It | September ♥︎ Zutphen, boswandelingen, bruiloft en herfstvakantie

We gaan alweer het laatste kwartaal van 2019 in, wow! September vind ik zelf altijd een heerlijke maand. Lekker nazomeren (meestal), herfstvakantie, kaarsjes weer aan en natuurlijk mijn verjaardag. Afgelopen maand mocht ik alweer 30 kaarsjes uitblazen, yay! September zat vol met leuke uitstapjes, kijk je mee?

Begin september had ik een vrijgezellenfeestje in Zutphen. Samen met Jippe ging ik naar mijn ouders. Ik ging samen met mijn moeder naar The Lion King, zaterdags pasten ze Jippe en ik had ik een fijne middag met mijn lieve vriendinnetje tijdens haar vrijgezellenfeest. Het was prachtig weer en op de terugweg maakte ik bij de boot bovenstaande foto’s. Thuis kroop ik heerlijk op de bank met een lekkere koffie, mmmm!

September is een heerlijke maand om lekker het bos in te gaan. De herfst doet zijn intrede maar de temperaturen zijn (waren…..) nog heerlijk aangenaam. We wilden bramen plukken, maar die waren nog niet helemaal rijp. Jippe kuste wel traditiegetrouw de kikker op de weg terug, haha. ♥︎ Voor de bruiloft van vriendinnetje Lianne maakte ik twee houten poppetjes als onderdeel van het cadeautje. Ik moest gokken naar de outfits en op de stropdas na klopte zo goed als alles! Zelfs het boeket! Tjakkaaa!

Toen was het tijd voor het bruiloftsweekend! Jippe mocht een nachtje bij mijn opa en oma slapen (hoe leuk!) en wij hadden een heerlijke dag vol liefde en gelukkige mensen. Het was zo’n mooie dag! Opa en oma maakte nog snel deze foto van ons samen voor we vertrokken. ♥︎ De dag erna gingen we met mijn opa en oma de stad in. Jippe mocht een boekje uitkiezen in de boekenwinkel en kreeg er ook nog een van mijn opa en oma. Dubbel feest! Hij begon in de winkel alvast met lezen. ♥︎ Daarna gingen we de markt op, heerlijke nostalgie. Jippe wilde graag een stroopwafel en kon deze door het trapje zelf bestellen, leuk detail!

Met het weekendje Zutphen begonnen ook mijn twee weken herfstvakantie. Deze lopen anders dan de reguliere herfstvakanties aan het vaste land vanwege het toerisme. Deze week heb ik nog vakantie en volgende week ga ik weer aan het werk. Nu geniet ik heerlijk van de tijd met vrienden, familie en vooral mijn gezin. Heerlijk om de vakantie écht vrij te zijn! We hangen op de bank, gingen vissen, werden getrakteerd op een regenboog en Pris bakte super lekkere bagels. Love it!

Volg jij mij al op Instagram? Naast de normale posts, post ik ook regelmatig stories. Leuk als je me daar ook komt volgen! 

 

1 thought on “Picture It | September ♥︎ Zutphen, boswandelingen, bruiloft en herfstvakantie”

  1. Zulke mooie foto’s van de leuke dingen die jullie ondernomen hadden…..
    Oh echt zo vroeg heb je herfstvakantie!.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *