Picture It

Picture It | Mei #1 Meeten met Heleen, moederdag, midnight sushi en bruiloftsfeest.

Banner

We zitten inmiddels alweer op de helft van mei. Damn, wat gaat de tijd snel. Het eerste deel van mei staat voor mij (hé!) vaak in het teken van de meivakantie-drukte. Wederom dus niet zo’n lange Picture It, maar dat mag de pret niet drukken. Kijk mee naar de foto’s van de afgelopen twee weken!

1a

Ananas nail art geïnspireerd op de vele printjes die je tegenwoordig voorbij ziet komen. ♥ Vrijdag kwam Heleen van By Helena naar het eiland. We ontmoetten elkaar kort op mijn werk, waar ze ineens aan tafel zat hihi. ‘s Avonds deden we drankjes in Hollum en later op het terras bij Nescafé. Zeer gezellig!

2a

Toen het terras om 1 uur sloot vonden wij het nog geen tijd om afscheid te nemen, dus liepen we terug naar ons huis. Dat is maar vijf minuten van het ‘bruisende’ centrum van Nes vandaan. We hadden zin in sushi en we hadden nog een aantal ingrediënten thuis liggen. Behalve sushi-rijst. Dus toen werd het sushi met zilvervliesrijst! Om drie uur vertrokken Heleen en aanhang terug naar hun vakantie huisje. Je kan zeggen dat het gezellig was ja. ;)   Ze nam ook nog wat goodies van het Kruidvat voor mij mee inclusief nog een aantal extraatjes, super lief!

3a

De mei vakantie zat er voor een groot deel van Nederland op, wat betekent dat de rust weer een beetje wederkeert. We namen een verdiende borrel na een weekje flink buffelen.   Mijn Lush Snowfairy massagebar werd steeds zachter. Ik besloot hem helemaal fijn te kneden en over te potten. Nu heb ik altijd een heerlijk ruikende, vette crème mee perfect voor mijn droge handjes, plekjes en nagelriemen.

4a

Op moederdag stuurde ik deze foto van mams en mij op onze bruiloft naar haar. Ook schreef ik deze post over mijn bijzondere moeder.  Zondag kwamen twee goede vriendinnetjes terug van hun vakantie in Thailand en Maleisië. Ze zijn daar vijf weken geweest en brachten souvenirs mee. Dat schattige poppetje is nagellak, hoe vet?!

5a

Op moederdag waren de kids bij hun papa en was ik de hele dag aan het werk. Daarom besloten ze om moederdag ‘te verzetten’ naar dinsdag. We aten allerlei lekkere hapjes en ik werd verwend met cadeautjes. Ik blijf dat bijzonder vinden. Gisteren kreeg ik weer een partij foto’s binnen van mijn vader. Hij heeft een hoop gefotografeerd die dag en heeft zó veel foto’s. Elke keer krijgen we een deel binnen. Gisteren zagen we voor het eerst foto’s van het feest. Deze foto vind ik zo prachtig.

Het waren twee drukke, maar fijne weken. Hoe was jouw eerste gedeelte van mei?

handtekening

6 thoughts on “Picture It | Mei #1 Meeten met Heleen, moederdag, midnight sushi en bruiloftsfeest.”

  1. Mijn eerste deel van mei was nogal saai. M’n vrouw is bijna nooit thuis haha! En als ze dan thuis is moet ik sushi maken midden in de nacht voor mensen die ik helemaal niet ken! Hoe vervelend! :p ;) <3

    Mooie fotootjes weer. Maakt het gemis van de wedding wednesday een klein beetje goed.

    X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *