Pers

Nailed It News | O.a. L’Oreal, Catrice, Essence en Real Techniques

large

De laatste voorjaarscollecties zijn gelanceerd en het is weer wat rustiger in beautynieuwsland. Toch zijn er een paar leuke nieuwe collecties en producten die dit voorjaar nog hun intrede zullen doen. Welke dat zijn, laat ik vandaag aan jullie zien!

Real Techniques Make-Up Kits

32633cbfc372bc24518d3fd2de491dde

Real Techniques, vooral bekend om hun perfecte make-up kwasten, lanceert twee fantastische make-up kits! De kits zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten: Night Owl en  Perfect Natural en bevatten drie shimmer oogschaduws, één matte oogschaduw, één eyeliner, één blush, één highlighter en twee lipglosses. Persoonlijk vind ik ze er geweldig uitzien! Op het moment zijn ze exclusief verkrijgbaar op de officiële site van RT voor $25,-. Natuurlijk hoop ik dat ze ook naar Nederland zullen komen, maar daar is tot nu toe nog niets over bekend.

Catrice Carnival Of Colours

Carnival of colours

Fascinerend Brazilië. Unieke landschappen, een cultuur vol passie en pure liefde voor het leven. Het enthousiasme voor samba, carnaval en voetbal is aanstekelijk. Het wereldkampioenschap van dit jaar wordt een kleurrijke show! Het inspirerende gastland opent zijn poorten wanneer de hele wereld deze zomer naar Brazilië kijkt. Internationale ontwerpers houden van de levenslust van Brazilië en raken geïnspireerd van de Suikerbroodberg, Copacabana en de kleurrijke patronen. De bijpassende Limited Edition “Carnival of Colours” by CATRICE zal de harten van alle Brazilië fans sneller doen kloppen van half juni t/m juli 2014. Prijzen liggen tussen de €2,99 en €3,89.

L’Oreal Infallible Nail

Infallible-Nail_range

Het nieuwtje waar mijn hart een sprongetje van maken gaat over de nieuwe nagellak die L’Oreal op de markt brengt. L’Oreal komt met 14 verschillende kleuren Infallible Nail. Dit bestaat uit twee delen: een nagellakkleur met hars en een gelactivator. Geen UV-lamp meer nodig om perfecte nagels te krijgen alsof je een gelmanicure hebt laten zetten. L’Oreal belooft de lak tot 12 dagen mooi te houden. L’Oreal Infallible Nail is vanaf juni verkrijgbaar voor €10,99.

Essence Hup Holland Hup!

 

In juni sluit Essence aan bij de Oranje gekte en verkoopt speciaal voor het WK Hup Holland Hup producten. Van nagellak, nagelstickers, armbandjes, haar accessoires en handgel. Met Essence Hup Holland Hup! ben jij helemaal klaar voor de wedstrijd. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat Essence er geen leuke Oranje make-up aan toegevoegd heeft. Wat dacht je van Oranje mascara, eyeliner of rood-wit-blauwe oog make-up… Prijzen liggen tussen de €1,69 en €2,39.

Zelf kijk ik vooral uit naar de L’Oreal lakken. Die vind ik super vernieuwend en ik ben benieuwd of ze hun belofte waarmaken. De Essence lijn vind ik erg leuk, al had het van mij wat meer make-up gerichter mogen wezen. Een hoop leuks weer om naar uit te kijken dus! Waar ben jij benieuwd naar?

handtekening

8 thoughts on “Nailed It News | O.a. L’Oreal, Catrice, Essence en Real Techniques”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *