Picture It

Picture It | Juni ♥︎ Liefde, Aida in Concert, Rijksmuseum en Jippe 4 jaar!

Juli is inmiddels alweer bijna halverwege, maar een Picture It van juni miste nog. Afgelopen maand heb ik genoten van heel veel kleine momentjes met m’n liefdes en daarnaast keihard gewerkt voor mijn laatste twee afrondende gesprekken op de NHL. Inmiddels ben ik afgestudeerd (yaaaay!) en is het vakantie en dus heb ik meer tijd om mijn blog weer wat op te pakken (nog een keer yaaaay!). Vandaag laat ik je de kiekjes uit juni zien!

De vorige Picture It sloot ik af met ons Hemelvaartsweekend in Leeuwarden. Daarin vertelde ik dat we nog heerlijk sushi gingen eten. En dat deden we! Jippe at patatjes en wij genoten van de heerlijke sushi. Het was dat weekend super warm en dus maakten we ‘s avonds nog een wandeling door de binnenstad. Verder deelde ik nog een kiekje van ons bezoek aan de dierentuin. Ik vind deze foto zo schattig!

Vorige maand deelde ik ons fijne speelhuisje in de tuin al. Hij wordt nog steeds heel veel gebruikt! ♥︎ Voor in onze stolp schilderde ik houten Pegdolls van ons gezin. Best een lastig werkje, maar het resultaat is best leuk! ♥︎ Deze heerlijke foto is al een oldie, maar hij is zo fijn dat ik hem nog eens deelde.

Bij de DE zat Jippe koninklijk op de rode zetel en ik bestelde een Cookie Ice Coffee die echt goddelijk was! Ik wil hier ook een koffiebar! ♥︎ 19 juni werd onze peuter alweer 4 jaar. Vorig jaar beleefde hij dit al een stuk bewuster, maar dit jaar telde hij écht af en was hij zoooo jarig! Z’n Mario shirt hing ook al twee weken klaar om gedragen te worden, zo schattig!

Het eind van het schooljaar naderde en dat betekent ook weer tijd voor schoolreis! Met m’n mentorklas bezocht ik het Rijksmuseum. Tof! Ik was er zelf ook nog nooit geweest en vond het indrukwekkend! ♥︎ Als je mij al langer volgt of kent weet je dat ik (en ook Pris) een groot musical liefhebber ben. Dat begon met de musical Aida, welke ik helaas nooit gezien heb. Twee weken terug bezochten we Aida in Concert in Rosmalen en het was zooooo gaaf! De festival setting er om heen maakte het helemaal af.

We verbleven dat weekend bij mijn ouders en zij pasten op Jippe terwijl wij een dagje Den Bosch deden. Heerlijk even samen weg! Echt samen genieten schoot er enorm bij in de afgelopen tijd en dit weekend was zeer welkom! ♥︎ Dit laatste kiekje maakte ik in het Rijksmuseum bij mijn Sterrenbeeld. Ik was verliefd op de vloer én mijn heerlijke nieuwe schoentjes van Manfield x Annic. ;)

Inmiddels is de vakantie al lekker begonnen en gaan ook wij binnenkort heerlijk even twee weken weg naar België. En, vandaag mag ik mijn diploma op gaan halen! De nodige kiekjes en stories van dit alles zullen uiteraard op mijn Instagram account gedeeld worden. Zie ik je daar?

 

1 thought on “Picture It | Juni ♥︎ Liefde, Aida in Concert, Rijksmuseum en Jippe 4 jaar!”

  1. Gefeliciteerd met jullie zoon….
    Leuk uitje om samen naar de musical geweest te zijn.
    Prachtige shoes van de L.E. collection van annic……
    Haar man had er ook 1…..

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *