Picture It

Picture It | Juli #1 ♥ Madnes, Milka, BBQ en strand.

banner

De afgelopen twee weken heb ik weer wat fanatieker gepost op Instagram! Vandaag geef ik jullie een overzichtje van het eerste deel van juli. Niet te geloven dat we alweer op de helft zitten! Juli is druk, fijn en vol gezelligheid!

1

Na mijn Madnes nail art van vorig jaar kreeg ik eind juni al een aantal vragen of ik weer een nail art aan Madnes zou wijden. Ik was aardig druk, maar maakte ’s avonds na het werk toch even de tijd om ook dit jaar weer een Madnes nail art te maken. Ik kreeg een hoop complimentjes, super lief!

2

Vrijdags begon het fijne weekend. Ik was op tijd klaar met werk en we konden mooi op tijd naar het festival terrein. Fijne muziek, mooi weer en leuke mensen. Heerlijk! Zaterdag kreeg ik onverwachts vrij, dus genoten Pris en ik heerlijk van onze ochtend. Ze verraste me met een lief ontbijt op bed.

3

’s Middags vertrokken we (na de buien) weer naar het strand. In de grote tent is er van alles te doen. Zo kon je onder andere je nagels laten pimpen, super leuk!  ’s Avonds moest Nederland natuurlijk spelen, dus kocht ik een rood-oranje Madnes muts als Oranje outfit. Natuurlijk moest daar een foto van gemaakt worden. Ik vind dit zo’n fijne foto.

4

Voor By Helena maakte ik deze simpele en hippe nail art.  Woensdag moest Nederland weer voetballen en in plaats van Oranje ging ik voor donkerblauw (Essie After School Boy Blazer) met gouden flakes (NYC Top Of The Gold).

5

Donderdag was ik vrij en was het prachtig mooi weer. Eindelijk weer eens naar het strand, dat was lang geleden! Genieten…  Bij thuiskomst monteerde Pris de tuinslang aan de basket en creëerde zo een buitendouche, super handig! Isa vond het heerlijk, hihi.

6

De dag werd alsmaar beter want ’s avonds was het nog steeds super weer en gingen we BBQ-en. We maakten een heerlijk fruitwater met munt.  Fijn armbandje.

7

Ik moet altijd lachen om al die ‘Monday Blues’ foto’s die voorbij komen op Facebook en Instagram. Maandag is voor mij vaak een rustige of zelfs vrije dag. Ik hou van maandagen!  Deze maandag was dus mijn vrije dag en had ik een quality time dag met m’n lief. We deden spelletjes en aten deze heerlijke Milka reep.

8

Hurray! 500 volgers, weer een mijlpaal! Hoewel het bloggen en alles er om heen momenteel op een laag pitje staat, blijven jullie volgen. Thanks!  

Nog vijf dagen werken en dan ga ik fijn vier dagen naar Pris en de meiden. Die gaan deze week lekker op vakantie en ik kan gelukkig een paar daagjes mee! Ik kijk er nu al naar uit, nu nog duimen voor mooi weer. Duimen jullie mee?

handtekening

5 thoughts on “Picture It | Juli #1 ♥ Madnes, Milka, BBQ en strand.”

  1. Tjeetje, wat een leuk overzicht, leuk om dit te bekijken..
    Alvast een prettige vakantie en natuurlijk ook gefeliciteerd met de 500 volgers…

    groetjes Petra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *