Picture It

Picture It | Januari #2 ♥ Mini-vakantie, meubeltjes opknappen, nagellak en griep.

banner

Januari zit er op, welkom februari! Dit betekent dat ik nog één weekje vakantie heb, de voorjaarsvakantie bijna weer voor de deur staat en het gewone leven bijna weer gaat beginnen. Maar eerst kijken we terug naar de laatste twee weken van januari door een Instagram filtertje! 

1

Qua deodorant blijf ik zweren bij Lady Speed Stick. Die doet gewoon het beste zijn werk voor mij. Aangezien ik toch bestelde, verwende ik mezelf met een kleine wax tart van Yankee Candle. Mmm! Van mijn ouders kreeg ik deze leuke zwangerschapsketting. Nu mijn buik steeds groter wordt, vind ik het een leuke aanvulling op mijn outfit. En hij maakt zo’n schattig gerinkel.  Een vriendin van de wal kwam een weekendje langs en nam lieve cadeautjes mee voor de baby!

2

Vorige week was onze kleine alweer 17 weken oud, inmiddels alweer 18 weken!  Ik dacht dat ik niet zo gegroeid was, tot ik de 12 en 16 weken foto naast elkaar hield. Toch wel! ♥ OPI The One That Got Away, zo mooi!

3

Het zonnetje scheen prachtig. Tijd voor holo nagellak. Hier zie je Hema Holographic Bordeaux Donderdags gingen we lekker op vakantie naar mijn ouders en de hondjes mochten mee. In Groningen hadden we een mooie kinderwagen op de kop getikt en zo konden we mooi een tussenstop maken bij Heleen, super gezellig!  Ik blijf zo dankbaar voor alles wat we de laatste maanden mogen meemaken…

4

Vrijdags gingen we met mijn moeder naar de Ikea om dingen voor de babykamer en de slaapkamer van Isa te kopen. Wat we kochten, kon je gisteren hier al lezen.  Het toffe cadeau wat we kregen van Heleen en Steven. Zo onwijs lief!  Zo schattig, deze combi!

5

Eigenlijk zouden we een week bij mijn ouders blijven, maar vrij onverwacht gingen we maandagochtend alweer naar huis. Dit door familie omstandigheden welke ik verder privé wil houden. We vonden het erg jammer, hadden ons erg op ‘ons weekje verheugd’, maar het voelde beter om dichtbij huis te zijn. Oscar knuffelde de hele terugweg met mij en de buikbaby.  Thuisgekomen lag er wel een leuk eBay pakketje op me te wachten. Op het moment ben ik nog steeds vrij grieperig, maar een review volgt snel!  Essence Do You Speak Love is prachtig!

6

Al sinds we donderdags vertrokken, voelde ik me niet echt fit. Eenmaal thuisgekomen gaf ik me er aan over en lag ik de rest van de week op de bank. Bah!  Omdat ik maar saai op de bank lag afgelopen week, ging Pris maar vast in de babykamer aan de slag. Het wordt echt super mooi. De lamp van Ikea past ook perfect en is geweldig!  Lekker op de bank hangen met een filmpje op de MacBook. Bas had geloof ik wat aandacht tekort en ging voor het beeld zitten. Hihi.

7

Tijd voor vitamientjes! Mmmmm!  Zoals ik al eerder aangaf, hebben wij vrij weinig nieuw gekocht en knapt Pris oude en tweedehands meubeltjes op. Hier werden oude kisten van mij en de oude commode van Tristan onder  handen genomen.  Van mijn schoonzusje kregen we een geweldige ‘mobiel’ voor de babykamer. Zo tof!

8

Mijn nieuwe liefde; deze geweldige schommelstoel. Wederom tweedehands voor op de babykamer. Een verfje er over, kussentjes er in en dan wordt het straks een heerlijke stoel om in te kunnen voeden. Hij zit heerlijk en staat tot die tijd nog even lekker in de woonkamer.  Zaterdags voelde ik me wat beter en gingen we eten en Wiien bij een vriend. Ik had natuurlijk de ene overwinning na de ander en dat mocht absoluut niet op mijn blog komen. Dus bij deze. :P  De MiniMonkey Draagzak even uittesten met Bas! Voor we (weer) bezorgde reacties krijgen, ja de zak wordt (met alle andere spulletjes) uitgebreid gereinigd voor gebruik. Het kindje zal nou eenmaal opgroeien met twee honden en een kat, dus helemaal haarloos? Nope!

En dat was januari! De komende tijd zal ik proberen het dagelijks posten weer op te pakken, maar door de griep waar ik maar niet van af lijk te komen, de komende drukte en familie omstandigheden, beloof ik niks. Dan zijn jullie een beetje op de hoogte. ;) Liefs!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

1 thought on “Picture It | Januari #2 ♥ Mini-vakantie, meubeltjes opknappen, nagellak en griep.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *