Picture It

Picture It | December #1 ♥ Naar paps & mams, Aussie, Kerstmarkt en babynieuws!

banner

Langzaam begint alles weer wat op de rit te komen. Slaap ik minder (hihi) en is er dus meer tijd voor andere dingen naast werk. Ik ging lekker naar mijn ouders in de eerste week van december, maakte een strandwandeling met mijn lief en kondigde we de komst van ons kindje aan. Een bewogen eerste deel van december. En dat is te zien! Kijk je mee?

1

De maandag avond voor ik naar mijn ouders ging, kwam er nog een vriendin langs voor haar nagels. Ik lakte ze met de gellak Blue Rapture. Binnenkort komt er nog een gel update onine!  Dinsdag was het tijd voor vijf dagen Zutphen! In de eerste week van december zijn we altijd (deels) gesloten, dus had ik een mini vakantie. Lekker naar mijn ouders. Mama en ik gaan vaak traditiegetrouw shoppen. Dit maal in Arnhem. Bij de Hema kwamen we even bij.  Mijn mama is lekker crea-bea en samen met haar maakte ik deze schattige sneeuwpopjes. De kleine moet uiteraard ons wondertje voorstellen. ;)

2

Verder genoot ik heerlijk van de rust bij mijn ouders en dronk ik warme chocolade met oreo’s. Mmmm!  De dag voor ik weer naar Ameland ging, aten we bij mijn opa en oma. Dat is altijd een culinair feestje en werd afgesloten met overheerlijk hangop met rode vruchten en slagroom.  Zaterdag was het weer tijd om naar m’n geliefde eilandje te gaan. In de trein keek ik de film Lucia de B.

3

Zaterdag vertrok ik op tijd huiswaarts, want het gebeurt niet zo vaak dat Pris en ik samen vrij zijn op een zaterdag. Het was prachtig weer en we hebben heerlijk over het strand geslenterd.  Maandags was ik 11 weken zwanger en inmiddels zo ‘gegroeid’ dat geheim houden bijna niet meer ging. We kondigde onze zwangerschap aan via de echo van onze kleine.

4

En uiteraard hoorde daar de volgende dag ook een buikfoto bij. Dit is de eerste buikfoto, het bewijs dat ik het echt niet langer geheim kon houden. ;) Vier nieuwe kleurtjes gellak. Twee voor het najaar en twee knallende voorjaarskleuren. Ze zijn geweldig!  Fijne producten van Aussie binnen gekregen om te testen. Love it!

5

Als er een nieuw boek van Tess Gerritsen binnenkomt, halen we direct in huis. Ze zijn altijd goed. Ik moet er nog even inkomen, maar ik heb gelukkig straks alle tijd om te lezen.  Lakjes van Miss Sporty In de woonkamer staat een mand met allerlei spulletjes voor de baby. Wat worden we verwend! Inmiddels zit hij alweer wat voller.

6

Vorige week had ik een sushi avond met mijn vrouwelijke collega’s. Super gezellig en we hebben heerlijk gegeten.  In mijn split kreeg ik het maar niet warm en heb ik twee uur lang liggen slapen onder twee dekentjes.  Zaterdags moest ik ’s nachts werken, waardoor ik overdag vrij was. We gingen naar de Kerstmarkt in Hollum, gezellig!

7

Niks augurken. Zure matjes it is!  Afgelopen zondag bestond You Nailed It twee jaar! Helaas heb ik nog geen tijd gehad om er aandacht aan te besteden, maar dat volgt deze en volgende week. Uiteraard met winacties om het te vieren!  Op de Kerstmarkt kochten we twee van deze schattige uiltjes voor de babykamer. Uiteraard zijn ze nu nog geweldig als ‘Kerst’accessoire.

De eerste twee weken van december waren fijn! Zoals je hebt kunnen zien staat er nog een hoop leuks op de (blog)planning. Straks de kerstvakantie nog even knallen en dan heb ik lekker vakantie!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

8 thoughts on “Picture It | December #1 ♥ Naar paps & mams, Aussie, Kerstmarkt en babynieuws!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *