Shoplog

Mama Shoplog | Miss Etam

Schermafbeelding 2014-12-15 om 20.13.18

Toen ik gisterenmiddag hoorde dat ik €50,- shoptegoed voor Miss Etam had gewonnen op DoorMariska, sprong ik een gat in de lucht! Ik deed mee omdat ik had gezien dat Miss Etam, vooral online, erg leuke en hippe positiekleding verkoopt. Aangezien mijn buik in een verbazingwekkend tempo groeit, pas ik nog maar weinig tot geen van mijn normale kleding. (Update volgt!) Eenmaal thuisgekomen kroop ik meteen achter mijn pc. Tot mijn blijdschap hadden ze ook nog sale! Kijk gauw mee wat ik in mijn winkelwagentje gooide!

Schermafbeelding 2014-12-15 om 20.21.20
Eigenlijk ben ik altijd van de saaie basics en helemaal nu gooi ik er een lekker warm vest over. Toen ik dit leuke en vrolijke t-shirt tegen kwam voor het nog leukere prijsje, kon ik ‘m natuurlijk niet laten liggen. Nu leuk met een vest of jasje, in het voorjaar helemaal perfect. Hier te koop voor €9,-.

Schermafbeelding 2014-12-15 om 20.19.54
I love jurkjes! Helemaal nu ik weer wat meer vrij ben. En oh wat zitten ze nu lekker! Ik vond dit toffe exemplaar. Groen, niet een kleur waar ik normaal voor kies, maar stiekem wel erg gaaf. Én stoer. Ik ben benieuwd. Hier te koop voor €15,-.

Schermafbeelding 2014-12-15 om 20.17.11
Hier heb ik lang over getwijfeld en nog weet ik het niet helemaal zeker. Ik vind wit super mooi, maar eigenlijk alleen bij basics. Toch vond ik dit kanten vest wel wat hebben. Leuk combineren met een gekleurde top of een jeans… Ik ben benieuwd. Hier te koop voor €15,-.
Schermafbeelding 2014-12-15 om 20.22.58
Verliefd was ik op de ‘bekende’ grijze stonewashed jeans van de Primark. Twee weken terug heb ik er nog twijfelend mee in mijn handen gestaan. Maar ik wist dat het een onverstandige aankoop zou zijn, ik paste toen mijn broeken al nauwelijks meer. Teleurgesteld legde ik ‘m terug. En toen kwam ik dit exemplaar tegen! Ik ben benieuw of hij net zo mooi is en of de maat goed is. Spannend! Hier te koop voor €18,75.

Mijn bestelling komt vandaag al binnen, want voor 22 uur besteld is de volgende dag in huis! Daar houden we van. Ik hoop dat alles past en naar verwachting is. Wie weet zien jullie nog wat voorbij komen tijdens een outfit- of buikfoto. :) Ik ben in ieder geval blij verrast door al het leuks wat ik heb kunnen vinden in de Miss Etam webshop!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

5 thoughts on “Mama Shoplog | Miss Etam”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *