Nagellak

OPI | Fly

banner

Het is stil op You Nailed It, I know! Maar jongens, ik leef nog! Enkel en alleen zitten we nu midden in het hoogseizoen op Ameland en dat betekent; veel werken. Dat geeft niet, het is mooi weer, ik heb het naar mijn zin en in de winter krijg ik er een hoop vrije tijd voor terug. Jammer wel dat ik helaas niet zo veel tijd in mijn blog kan steken, want die ene vrije dag besteed ik natuurlijk liever aan vrouw, kids en leuke dingen doen. Desalniettemin blijf ik natuurlijk wel mijn nagels lakken. Op vakantie scoorde ik een aantal OPI lakken bij de Big Bazar. Uitgebreid reviewen lukt helaas niet, maar natuurlijk kan ik ze wel even snel fotograferen als ik ze draag. Vandaag laat ik jullie ‘Fly’ zien!

IMG_1360 IMG_1352

Fly komt oorspronkelijk uit de Nicki Minaj collectie uit 2012. De lak zit in het standaard flesje van OPI waar 15 ml in zit. Wil je uitgebreidere foto’s zien van OPI (flesjes) klik dan hier. Het is een prachtige teal/kobalt blauwe kleur die perfect is voor nu, maar ook prima in het najaar gedragen kan worden.

IMG_1355 IMG_1358

De lak is perfect dekkend in twee laagjes maar is wel wat aan de dikke kant. Hierdoor moet je zorgvuldig lakken en het liefst niet te vaak over één stukje gaan. Buiten dat om is de lak verder prima en droogt hij vrij snel. Ter vergelijking; sneller dan Essence, helaas niet zo snel als Essie.  Fly droogt mooi glanzend op, maar een topcoat is wel aan te raden aangezien de glans vrij snel verdwijnt na de dagelijkse handelingen. Oh, en niet onbelangrijk… Ik heb onwijs veel complimenten gehad van collega’s, vrienden en gasten in het restaurant over deze lak!

IMG_1356

OPI Fly is, zoals eerder genoemd, een lak uit een oude collectie. Deze kun je deze week nog scoren voor €3,99 per stuk bij de Big Bazar. Kun je de lak daar niet meer vinden, dan is er ook nog genoeg aanbod op onder andere eBay!

handtekening

15 thoughts on “OPI | Fly”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *