Fashion

Fashion By Dionne | What To Wear?

stoer-en-vrolijk

Door Dionne – De vraag “Wat zou ik vandaag eens gaan dragen?’ is een vraag die ik mijzelf nogal vaak stel. Elke avond voordat ik naar bed ga, hang ik mijn outfit klaar voor de dag erna. Zodat ik in de ochtend op kan staan en meteen mijn kleren kan aantrekken, zonder dat ik nog een halfuur voor mijn kledingkast sta en moet bedenken wat ik aan zou gaan trekken.

Bloemenprint is hip en zelf vind ik het ook erg leuk. Het is vrolijk en lekker zomers. 

stoer-en-vrolijk

Een jurkje is nooit verkeerd. Het geeft meteen een vrouwelijke touch aan je outfit.

Welke outfit vinden jullie het leukste?

Liefs Dionne
Diolifestyle.nl

2 thoughts on “Fashion By Dionne | What To Wear?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *