Fashion

Fashion By Dionne | OOTD ♥ Sample Sale Top

Door Dionne – Het is weer tijd voor een nieuwe outfit of the day. Vorige week zijn Fleur en ik weer op pad gegaan met onze camera’s en hebben we weer outfit foto’s gemaakt. Hoewel het weer erg fris was, hebben we toch weer leuke foto’s kunnen maken. 

Sample Sale Top

Voor deze outfit trok ik eindelijk weer eens mijn mooie top uit de kast. Deze top heb ik vorig jaar gekocht tijdens een sample sale in Amsterdam. Ik ben er nog steeds heel blij mee, alleen af en toe weet ik niet zo goed hoe ik hem het beste kan combineren. Mochten jullie ideeën hebben dan hoor ik het graag..? Ik heb deze keer mijn lange, zwarte blazer overheen getrokken en dit ziet er ook leuk uit. Toch ben ik er niet helemaal tevreden over en ben ik nog op zoek naar een andere combinatie. Ideeën zijn welkom!

Top: Silvian Heach
Jasje: Vero Moda
Jeans: Esprit
Schoenen: SPM

Wat vind je van mijn outfit?Pssst, vorige week was de halve finale van de Fashion Blog Battle. Om door te kunnen naar de volgende ronde heb ik jouw stem nodig. Vind je mijn look mooi én zie je mij graag in de finale? Stem dan op mij! 

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Liefs,
Dionne
http://diolifestyle.nl

4 thoughts on “Fashion By Dionne | OOTD ♥ Sample Sale Top”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *