Fashion

Fashion by Dionne | OOTD ♥ Dots everywhere

Waarom geen outfit foto’s maken als het regent? Dit was precies de gedachte die er door mijn hoofd ging afgelopen week. Het weer was bagger en de eerste herfst storm van dit seizoen was in volle gang. Toch wilde ik graag outfit foto’s maken. Zoals in elke stad, heb je ook in Amersfoort overdekte gedeeltes waar je prima outfit foto’s kunt maken als het regent. Daarom had ik met Fleur afgesproken om samen outfit foto’s te maken. Ze woont om de hoek én ze heeft zelf ook een mode blog. Ideaal.

Dots everywhere
Door Dionne – Een outfit vol met stippen, zowel het rokje als het blousje zitten vol met stippen. Zelf vind ik het er schattig uitzien. Doordat de blouse wat groter valt, krijg je een nonchalante look. Om de outfit compleet te maken draag ik een statement ketting. Ik vind het een hele leuke outfit en wil deze combinatie zeker vaker dragen. Deze combinatie is misschien niet de eerste combinatie waar je aan denkt, maar toen ik heb eenmaal aan had vond ik het erg leuk staan.

Ketting: Forever 21
Blouse: Forever 21
Rok: Men at Work
Panty: V&D
Schoenen: O’Moda

Wat vind je van mijn outfit?

Liefs,
Dionne
Diolifestyle.nl

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

7 thoughts on “Fashion by Dionne | OOTD ♥ Dots everywhere”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *