Fashion

Fashion by Dionne | OOTD ♥ Baby, it’s cold outside!

Door Dionne – Brrr, wat was het koud afgelopen dagen. Zo koud dat ik eigenlijk niet wist wat ik moest aantrekken. Na drie verschillende outfits die niet warm genoeg waren in mijn ogen, vond ik een outfit die wel warm genoeg leek. Ik had het ’s nachts ook al zo koud gehad, dat ik kramp in mijn benen had gekregen. Ik sprak weer met Fleur af om samen outfit foto’s te maken.

Baby, it’s cold outside

Het was bijna te koud om outfit foto’s te maken, want tijdens het maken van de foto’s bevroren mijn handen. Ik heb uiteindelijk voor een simpele, warme outfit gekozen. Ik draag mijn dikke, grote sjaal. Het is eigenlijk een sjaal die ik alleen maar buiten draag, maar ik had zo koud dat ik hem binnen ook droeg. Daarnaast draag ik nog een simpele, basic top en een roze fluffy vest. Als laatste draag ik nog een jeans en mijn nieuwe enkellaarsjes. Omdat we na het maken van de foto’s zo koud hadden, besloten we op mijn kamer thee te drinken en beetje te op warmen.

Sjaal: My New Bag
Vest: HEMA
Top: Esprit
Jeans: Esprit
Laarsjes: Nelson

Wat vind je van mijn outfit?

Liefs,
Dionne
Diolifestyle.nl

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

8 thoughts on “Fashion by Dionne | OOTD ♥ Baby, it’s cold outside!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *