Persoonlijk

Kindje op komst! ♥

lunesJaaaaaa! Eindelijk kunnen we het jullie vertellen… Pris en ik verwachten in juli 2015 een kindje!

Inmiddels ben ik bijna 11 weken zwanger, 5 juli uitgerekend en begint mijn buik al zo’n vorm te krijgen dat ik het nauwelijks meer verbergen kan. Aardig vroeg, maar ik kan er niet meer om heen. Op het moment heb ik niet heel veel tijd om jullie een update te geven, maar uiteraard krijgen jullie die nog. En dat is gelijk ook de échte reden waarom het zo stil is op You Nailed It. Ik voel me prima, maar ben vooral heel erg moe. Hier geef ik mij lekker aan over en wordt ik lekker vertroeteld door mijn lieve vrouw. Maar dit betekent wel wat meer rust op mijn blog. Met een hele goede reden dus. ;) Uiteraard zijn we super blij en ook de kids kijken uit naar hun broertje of zusje. Wat een rijkdom!

To be continued…

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

41 thoughts on “Kindje op komst! ♥”

  1. Ooh wat ben ik ongelooflijk blij voor jullie, wat geweldig! Van harte gefeliciteerd, prachtig nieuws en ik gun het jullie zo! Wat een spannende en geweldige tijd, ik hoop dat je je goed zult blijven voelen en ik kan nu al niet wachten op de updates <3 Denk goed aan elkaar en veel liefs! X

  2. Gefeliciteerd! Wat bijzonder en geweldig om nu te kunnen vertellen! Ik weet zelf ook nog wel hoe moe ik was destijds, dus neem nu lekker je rust :). Ik ben heel benieuwd naar de rest van je updates.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *