Beauty

Essence | Stay Matt Lip Cream ‘Smooth Berry’

IMG_4911

Over de Stay Matt Lipcreams van Essence hoorde ik zó veel goede verhalen dat ik het ook moest proberen. Voor het prijsje hoef je het niet te laten, dus besloot ik een frambozen rode kleur ‘Smooth Berry’ mee te nemen. Ik begin aardig wat lipsticks te verzamelen! Benieuwd naar deze beauty? Lees gauw verder!

IMG_4910

Sinds de vernieuwing van het Essence assortiment heeft Essence vier kleuren lip creams.

‘Intense kleuren, long-lasting en nu in de laatste trend voor je lippen – mat! De soepele, zachte formule geeft je lippen een trendy, langhoudend mat effect. Met een prettige zachte geur van vanille-mousse.’ 

IMG_4914

De lipcreams ogen als een lipgloss, maar kun je meer vergelijken met een romige lipstick qua dekking. De geur vind ik erg aangenaam (ik hou van geurtjes!), maar ik ben dan ook dol op vanille!

IMG_4918

De structuur van de cream is erg romig en doet inderdaad een beetje denken aan een mousse. Zoals je ziet geeft het onwijs veel kleur af na één veegje over de hand. De kleur is prachtig en doet zijn naam eer aan. Een bessen, framboos rode kleur. Of is het roze? De kleur ligt er mooi tussen in, i like!

2

1

De lipcream brengt super easy aan en zit ‘mooi’ op de lippen. Ik was bang dat hij wat in de lijntjes zou trekken, maar niets is minder waar. De lipcream droogt mooi op zonder de lippen zelf droog of trekkerig te maken. En het mooiste, het overleeft een glas drinken of een hapje eten! De kleur vervaagt in de loop van de tijd wel, maar op zo’n manier dat de kleur geleidelijk aan minder wordt, waardoor het niet storend is. Je kan er zeker zo’n 4 á 5 uur mee voor uit!

3

Een goede aankoop en zéér budgetproof. Deze lipcream doet wat hij belooft voor het onwijs vriendelijke prijsje van €1,99! Voor dat geld kun je deze beauty zeker niet laten liggen!

Deze kleur en nog drie andere kleuren zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister met een Essence schap!

19 thoughts on “Essence | Stay Matt Lip Cream ‘Smooth Berry’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *