Accessoires Fashion

New In | Sekonde 2036 Horloge

blogbanner-11

Jiiiihaa! Eindelijk heb een horloge gevonden wat voldeed aan mijn criteria! Al enige tijd was ik op zoek naar een aanvulling op mijn horloge collectie die anders was dan de anderen. Ik ben dol op m’n horloges… M’n Marc, m’n Cluse en m’n Oozoo, maar deze zijn allemaal vrij ‘aanwezig’ en passen niet altijd bij alle kledingstukken of sieraden. Dus zette ik mijn zoektocht voort naar hét missende item in mijn verzameling… 

IMG_8977

IMG_8980

Wat ik precies zocht? Een subtiel horloge wat tegelijkertijd meer een sieraad is. Ik wilde geen leren band of brede schakelband. Daarbij wilde ik ook geen grote horlogekast en wilde ik eigenlijk alleen maar een zilveren. Veeleisend, niet? Een aantal jaar geleden had ik een prachtig exemplaar van Fossil, deze werkt helaas niet meer en sindsdien heb ik nooit meer één gevonden die naar wens is. Het horloge wat ik had, is niet meer verkrijgbaar en mijn zoektocht tussen de Fossil horloges leverde dan ook niets op. En tja, dan is het best lastig om dat idee uit je hoofd te zetten en op zoek te gaan naar iets anders.

IMG_8988

IMG_8997

Maarrrrr, de aanhouder wint! Uiteindelijk vond ik tussen de dameshorloges van Horloge.be een prachtig exemplaar van Sekonda. Ik twijfelde even omdat hij wel ‘heel simpel’ is, maar tegelijkertijd was dat natuurlijk wel waar ik naar op zoek was. Het horloge is van metaal, heeft een Quartz uurwerk en is afgewerkt met mineraal glas. Vooral de subtiele diamantjes in plaats van cijfers in het uurwerk vind ik een leuk detail. Het horloge straalt een tikkeltje luxe uit en past bijvoorbeeld perfect bij m’n nieuwe King Louie jurkje tijdens de diplomauitreiking op school.

IMG_8990

IMG_8987

Aan de voorkant is het een doorlopende band, maar gelukkig zit aan de achterkant schakels waardoor het horloge wel flexibel is. Je voelt ‘m bijna niet zitten en sluit perfect aan. Het fijne is dat je het horloge meteen op maat kunt laten maken. Zo kun je ‘m direct dragen wanneer hij binnen komt! Het horloge komt binnen in een mooi doosje, om een kussentje heen. Dit maakt het natuurlijk helemaal af!

IMG_8983

Yup, ik ben helemaal blij met dit exemplaar. Eindelijk een subtiel horloge wat overal bij past! Ik gok dat mijn andere horloges moeten plaats maken voor deze beauty.

Het Sekonda 2036 horloge is, naast vele andere horloges, verkrijgbaar bij Horloge.be en kost €57,95

x Lisanne 

1 thought on “New In | Sekonde 2036 Horloge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge