Nagellak

Hema Holographics | Blue & Purple

IMG_4844

Jeej! Ik heb ze alle zes! De Holografische lakken van de Hema hebben mijn hart gestolen. Zoals je in mijn shoplog van gisteren kon zien, kocht ik de blauwe en kreeg ik de paarse cadeau van Linda. Vandaag zien jullie dus de laatste twee lakjes van de Holo-lijn van de Hema. Kijk je mee?

IMG_4847

IMG_4852

De lakken hebben wederom niet echt originele namen – Holographic Blue en Holographic Purple – maar hΓ©, het gaat om de inhoud! Een lichtblauwe en donkerpaarse holografische lak dus. Enjoy the swatches!

53 Holographic Blue

IMG_4855

IMG_4982

IMG_4986

IMG_4989

Blue is een prachtige, bijna baby-, blauwe kleur met een bijzondere shimmer. Het hologragische effect is moeilijk vast te leggen maar komt het best tot zijn recht op de onderste foto, welke buiten genomen is. Blue dekt in drie lagen perfect. En droogt ook deze keer super snel. Een nieuwe favoriet voor het voorjaar!

55 Holographic Purple

IMG_4857

IMG_4994

IMG_4996

IMG_5006

Purple is een donkerpaarse kleur met een duidelijk matte finish. Het holografische vind ik in deze lak het moeilijkst te vinden, maar is wel degelijk aanwezig wanneer het licht er op valt. Dekt erg goed, in twee lagen super perfect! Deze lak ‘bewaar’ ik even tot de herfst, hij is mij iets te donker voor nu. Maar dat neemt niet weg dat ook deze lak een pareltje is!

Ik ben blij dat ik alle holo’s heb, het zijn stuk voor stuk prachtige lakken. Ze dekken goed en drogen super snel! Het zijn nu al mijn to-go lakjes wanneer ik snel even mijn nagels moet lakken. In 5 minuten kun jij met prachtige gelakte nagels de deur uit!

De Hema holo’s kosten €3,75 per stuk en zijn, hoe verrassend, te koop bij de Hema!

16 thoughts on “Hema Holographics | Blue & Purple”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge