Nailart

Furry Nails!

banner

Een paar dagen geleden kreeg ik via eBay m’n velvet flocking poeder binnen. Super tof! Wil jij ook nagels om te knuffelen? Lees dan snel verder hoe!

IMG_0063

Via de eBay store van LilyYang kocht ik deze 18 potjes flocking powder voor 3,20 euro. Velvet flocking zijn super dunne vezeltjes die je over je (nog natte) nagellak heen brengt. In de potjes lijken het aardig dikke bolletjes, maar éénmaal uit de potjes gehaald, merk je dat het allemaal piepkleine stofdeeltjes zijn.

IMG_0072

vierkant

De flocking powder breng je aan wanneer je nagels nog nat zijn van de nagellak. Handig is om een soortgelijk kleurige lak te gebruiken als de flocking powder. Op deze manier krijg je de perfecte dekking. De nog natte nagel druk je in het potje met poeder of je pakt losse deeltjes met een pincet. Je zult zien dat er te veel poeder op en rondom je nagels komt te zitten. Met een fluffy kwast borstel je alle loszittende vezels van je nagel en vinger af. Als je dit alles goed bij elkaar veegt, kun je het zo terug doen in de verpakking. En dan is dit het resultaat:

IMG_0040

IMG_0042

IMG_0046

Ik had alles gefilmd, maar helaas ging dat niet helemaal naar wens. Dat houden jullie te goed!

Het resultaat is super tof, vind ik zelf. Je kan natuurlijk ook alle nagels doen, maar dat vind ik iets too much. Ook kan je er voor kiezen om een gedeelte van je nagel te doen en het dus te combineren met bijvoorbeeld een nailart! Ik ga er zeker nog met experimenteren! Voor nu is ‘ie in ieder geval geslaagd! En dat voor 3 euro!

Wat vind jij van velvet flocking? Leuk of is het een beetje té?

4 thoughts on “Furry Nails!”

    1. Dank je! Het blijft zitten tijdens douchen en dergelijke. ;) Maar uiteindelijk wordt het er niet mooier op hoe meer je het nat maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge