Shoplog

AliExpress shoplog III ♦ Oorbellen, watermeloen hoesje, Super Mario kussens en meer.

blogbanner

Ja hoor, het is weer zo ver! Ik heb genoeg AliExpress goodies verzameld voor een nieuwe shoplog! Ditmaal veel sieraden, twee cadeaus, een iPhone hoesje en meer! Kijk je mee? 

Schermafbeelding 2016-05-30 om 14.09.18

Watermeloen iPhone hoesje – Omdat m’n iPhone toe was aan een zomers hoesje! €1,39 ♥ Super Mario kussenhoezen – Niet voor onszelf, maar als cadeau. Maar ze zijn zooo gaaf! €3,66 per stuk ♥ Driehoek oorbellen – Ik houd van zulke oorbellen! €0,63 ♥ Staafoorbellen met cirkels – Eens wat anders! Mooi in rosé goud. €0,73 ♥ Staafjes oorbellen – Zo leuk! Ik heb ze inmiddels al even en vind ze super tof. €0,91 ♥ Rugzak – Een gokje, maar een hele goede! Ik ben zo blij met deze rugzak. Hij is lekker ruim en van goede kwaliteit. €14,68 ♥ Geometrische armband – Eigenlijk draag ik nooit armbanden, ik vind nooit echt iets wat ik mooi vind. Maar deze is wel het proberen waard! €2,29 ♥ Druppel oorbellen – Tja. In het kader van oorbellen…. Deze kon ik ook niet weerstaan. Zijn ze niet schattig? €0,91 ♥ Starbucks Deco tape  – En op AliExpress zijn ook een hoop nutteloze dingen te verkrijgen die té leuk zijn om niet te kopen. Ik kocht de groene pen met Starbucks patroon!  €1,32

Wat shop jij graag op AliExpress of eBay?

x Lisanne

10 thoughts on “AliExpress shoplog III ♦ Oorbellen, watermeloen hoesje, Super Mario kussens en meer.”

  1. Leuk gekocht! Aliexpress is zoooo verslavend! Ik heb vandaag net de foto’s gemaakt voor een shoplog. En er is alweer vanalles onderweg. ? En nu moet ik alweer gaan bestellen, want ik vind de Mario kussentjes zo tof!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge