Picture It

Picture It | Februari #1 ♥ Babykamer klaar, 20 weken echo en weer aan het werk!

banner

Het gewone leven is weer begonnen! De afgelopen twee weken had ik nog één weekje vakantie waar ik heerlijk van heb genoten met Pris en begonnen we weer met het opstarten van het restaurant. Ook hadden we de 20 weken echo en wisten we eindelijk het geslacht van ons kindje! De afgelopen twee weken zijn weer samen gevat in een nieuwe Picture It!

1

Pris werkte maar hard in de babykamer tijdens onze vakantie. En het resultaat mocht er wezen. De puntjes moeten hier en daar nog op de i, maar in grote lijnen is het kamertje klaar. En ik ben er zo blij mee! Zaterdags kregen Pris en ik beide een – anonieme – bos bloemen. Zonder afzender. Van wie waren deze prachtige boeketten? Uiteindelijk bleken ze van mijn schoonvader te komen, zo speciaal!

2

Datzelfde weekend genoten Pris en ik van ons laatste weekendje samen vrij. Dit jaar heb ik natuurlijk zwangerschapsverlof, maar normaal gesproken zijn het de enige vier weekenden die we samen vrij zijn. En daar hoort lekker eten bij natuurlijk! En laat ik nou gezegend zijn met een vrouw die heel goed kan koken!  Sinds een week of twee is onze beeb een behoorlijke druktemaker en word ik regelmatig opgeschrikt door (nog schattige) trapjes in mijn onderbuik. Ik word er mee wakker en ga er mee slapen.

3

Deze prachtige glitterlak van OPI kon je vorige week zien op mijn blog!  Woensdag was het tijd voor de 20 weken echo! Onze wc-deur was natuurlijk in stijl. ;)

4

De echo was pas in de namiddag en Pris maakte ‘s middags al voorbereidingen voor de ‘gender reveal cakejes’.  Isa kwam ‘s middags nog met een cadeautje; een blaadje, speciaal voor mij gevonden. Zo lief!

5

Na de echo konden de cakejes worden gevuld en gingen we naar mijn schoonouders om het grote nieuws te vertellen. We krijgen een zoontje! ‘s Avonds kwamen er nog een paar lieve vriendjes voor wat lekkers. Een prachtige dag! Alles over de 20 weken echo kun je hier lezen.

6

Dit weekend kreeg ik een prachtige foto doorgestuurd van mijn beste vriendinnetje. Deze foto is gemaakt tijdens een (emotioneel) momentje met het aantrekken van mijn trouwjurk. Mooi moment op de mooiste dag!  M’n schoonzusje is er maar druk mee. Ze maakte eerst al een geweldige mobiel voor op de babykamer en nu kwam ze ook nog met een fantastisch kussen aanzetten. Perfect voor in de schommelstoel!

7

Afgelopen vrijdag was het weer tijd om de deuren te openen van het restaurant waar ik werk. We hadden nog een krijtbord over waar eerst iets anders op stond en ik besloot dat we wel een blikvanger wat betreft koffie konden gebruiken. Ik probeerde wat en dat pakte eigenlijk verrassend goed uit!  Eindelijk een nieuw hoesje voor mijn iPhone! Degene die ik had kon echt niet meer dus bestelde ik een nieuwe op eBay voor nog geen euro. Hij is perfect en van erg fijn materiaal. En nog leuk ook!

Dat waren alweer de eerste twee weken van februari! De komende twee weken zijn aardig druk en ik merk dat ik weer erg moet wennen aan de werktijden na vier weken vakantie en ben dus best moe. Ik kan dus niet beloven dat er dagelijks iets online komt, eerst prioriteiten voor mezelf en ons jongetje stellen. ;) Dan weten jullie ervan! Liefs en tot snel!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

5 thoughts on “Picture It | Februari #1 ♥ Babykamer klaar, 20 weken echo en weer aan het werk!”

  1. Fijn dat jullie zo hadden genoten van jullie vakantie!
    Zo leuk gedaan die cupcakes met de vulling om bekend te maken wat het geslacht van jullie baby is.
    Mooie foto’s.

    Werkse Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *