Picture It

Picture It | December #2 ♥ Buikfoto’s, Essie, alcoholvrij witbier en gel lak!

banner

Gelukkig nieuwjaar! Hebben jullie het leuk gehad? Ik kan jullie op het moment nog weinig vertellen over mijn oud en nieuw, aangezien ik dit een dagje eerder tik in verband met het feit dat ik maar één dagje vrij ben deze week. De eventuele foto’s van oud en nieuw, zullen dus voorbij komen in de Picture It van januari. Voor nu sluiten we december af met de laatste foto’s van deze maand! Kijk je mee?

1

Kaartjes ontvangen van lieve Dionne en Rosita Druk bezig met de nail art voor Joy From Joyce. Essie Rock The Boat blijft een geweldige basiskleur voor winterse nail arts.

2

Buikselfie. Een beetje genomen uit een rare hoek. Want nee, ik sta echt niet met een holle rug. Check de foto verderop maar. ♥ Essie Beyond Cozy is geweldig in deze tijd van het jaar!

3

Bij Nescafe hadden ze alcohol vrije Erdinger! Heerlijk om ook een ‘biertje te kunnen meedrinken’, en eens anders dan de standaard alcohol vrije drankjes.  Vorige week zette ik mijn eerste zwangerschapsupdate online!

4

Koekkoek! Ik vind mijn mosterdgele vestje en petrolblauwe truitje zo leuk samen. Ik kreeg een chocolade kerstpakket vol met allerlei lekkernijen!

5

Van al dat lekkers maakte Pris de etagere weer leuk op. Staat altijd zo gezellig en zelfs onze poezenbas liet de chocolaatjes met rust dit jaar. Nieuwe buikfoto van 12,5 week!

6

Voor Kerst besloot ik weer eens een gellak manicure bij mezelf uit te voeren. Het resultaat was zeer geslaagd en zag je van de week al in deze post!

Gisteren blikte ik al uitgebreid terug op 2014, dus dat ga ik niet nogmaals doen. Ik kijk uit naar het nieuwe jaar. Nog een weekje en dan heb ik lekker vier weken vakantie!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

4 thoughts on “Picture It | December #2 ♥ Buikfoto’s, Essie, alcoholvrij witbier en gel lak!”

  1. heerlijk om al die fotos te bekijken, gezellig en het kleine humpiefrumpje wat jullie verwachten, binnen jullie gezin, neemt al aardig wat ruimte in zo te zien :-)…echt leuk om te zin!…gelukkig nieuwjaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *