Beauty

ELF: Jumbo Eyeshadow Stick ‘Turkish Coffee’

banner

 

Al eerder zag je de Jumbo Lip Gloss Stick van Eyes Lips Face voorbij komen. Vandaag laat ik jullie een andere variant zien, namelijk een Jumbo Stick voor de ogen. ELF heeft behalve de Lip Gloss Sticks dus ook Eyeshadow Sticks in zijn assortiment. Behalve het Jumbo Pencil van NYX in Milk, wat ik regelmatig als basis gebruik, heb ik geen ervaring met Jumbo potloden voor het oog. Ik ben dus zeer benieuwd! Jij ook? Lees dan snel verder!

IMG_2073

Ook deze Jumbo Stick zit in een kartonnetje met doorzicht plastic. Zo wordt de stick optimaal beschermd tijdens zijn reis vanaf de ‘online shop’ tot huis.

IMG_2078

De Jumbo Stick ziet er precies hetzelfde uit als de Lip Gloss Stick. De verpakking vind ik erg mooi. Het potlood is vrij dik (jumbo!) en heeft een stevige dop. Achterop zit weer een gedeelte wat je kunt draaien om meer product naar boven te krijgen. Dit gedeelte is in de zelfde kleur als de stick.

IMG_2083

Ik koos voor de kleur ‘Turkish Coffee’, wat een bruine tint is met een shimmer er door heen. Dit staat duidelijk op de site vermeld. Verder had ik de kleur iets lichter verwacht, maar de kleur zelf oogt wel erg mooi. Op de site zegt ELF het volgende over dit product:

‘Deze romige en pigment rijke Jumbo Eyeshadow Stick is perfect voor het creëren van een natuurlijke of smokey look. Doordrenkt met voedende vitamine E om de gevoelige huid rond de ogen te voeden. Het twist-up component en de romige formule is makkelijk te gebruiken voor onderweg. Alle kleuren hebben een shimmer finish.

Voor het beste resultaat e.l.f. ooglid primer aanbrengen vóór het toevoegen van kleur voor langdurige houdbaarheid. Breng aan langs het ooglid en wimperlijn en blend het in met een kwast of met uw vingertop.’

IMG_2084

IMG_2086

De stick is zeer goed gepigmenteerd en heel makkelijk op te bouwen voor meer intensiteit. De structuur is vrij romig, maar minder romig dan ik verwacht had. Beter voor de ‘houdbaarheid’ maar dit betekent vaak wel dat de kleur minder goed te blenden is. De kleur is verder erg mooi en heeft een shimmer/metalic finish.

IMG_2591

 

Als oogschaduwbasis gebruikte ik de nieuwe Prime and Fine Eyeshadow Base van Catrice, waar binnenkort nog een aparte post over komt. Op het bewegend ooglid draag ik ‘Hourglass’ van L’Oreal Color Infaillible. In mijn crease, buitenste ooghoek en onderste wimperlijn ‘Turkish Coffee’ en op het wenkbrauwbot ‘Oops, Nude Did It Again’ van Catrice. 

IMG_2597

Met de Longlasting Eyepencil Waterproof van Catrice trok ik een dunne lijn met een lichte wing. Op de wimpers draag ik wederom een mascara van Niveau, gekocht bij de ActionTurkish Coffee is makkelijk aan te brengen maar laat zich inderdaad wat moeilijk blenden. Ik ben er aardig lang mee bezig geweest, maar door het blenden vervaagde de kleur wel wat.

IMG_2592

 

Uiteindelijk ben ik wel tevreden over het resultaat. De kleur is erg mooi, maar het aanbrengen kost dus wel wat tijd. De oogschaduw blijft lang zitten, op deze foto’s draag ik mijn make-up al bijna de hele dag en het zit er nog steeds aardig mooi op! De Jumbo Stick is ook perfect voor een simpele look wanneer je alleen een lijntje rond om de ogen trek. De intensiteit is dan ook wat beter omdat je de kleur verder niet hoeft te blenden.

IMG_2603

Eyes Lips Face doet het goed, wederom ben ik erg tevreden met het product! Het was even priegelen, maar hij doet z’n werk! Deze Jumbo Stick is inderdaad geschikt voor een naturelle maar ook zeker voor een zwaardere smokey look! En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

De Jumbo Eyeshadow Stick is verkrijgbaar in 5 kleuren en is onderdeel van de ELF lijn. Deze stick kost maar €2,50 en is verkrijgbaar in de online shop van Eyes Lips Face!

Ben jij bekend met Jumbo Sticks voor de ogen? Hoe gebruik jij ze?

12 thoughts on “ELF: Jumbo Eyeshadow Stick ‘Turkish Coffee’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *