Beauty

Budget Tip: Max Baked Eyeshadows

banner

Action speelt, heel slim, steeds meer in op de groeiende interesse in beauty en nailart. Voor spotprijsjes wordt er van alles aangeboden in deze categorie. Ik hoorde een hoop goede dingen over de baked eyeshadows van Max. Afgelopen week nam ik twee quattro’s mee om ze eigenhandig te testen!

IMG_0259

Zoals je al kon zien in mijn Action Shoplog worden de quattro’s in een mooi mat zwart doosje verpakt. Het lijkt er op alsof ze zich voor deze verpakking hebben laten inspireren door MAC. Het doosje geeft een gevoel van ‘luxe’ en ziet er totaal niet goedkoop uit.

IMG_0404

Eenmaal uit de verpakking is het een simpel rond doosje van prima kwaliteit. Het doosje is stevig maar wel ietwat lastig open te krijgen. In het doosje zitten vier ‘bolletjes’ oogschaduw en een sponsapplicator. Max zegt dat “de kleuren droog gebruikt kunnen worden voor een natuurlijke look, nat voor een maximaal effect’. Ik nam twee quattro’s mee: 424 ‘nude’ en 472 ‘black & beige’. 

 

424 ‘Nude’:

 IMG_04091 (2)

swatches2

Nude is een quattro met roze tinten. De kleuren zijn droog oké gepigmenteerd en hebben een prachtige shimmer, maar wanneer je ze nat aanbrengt… Wat een kleur!

1. is een koraalroze/oranje kleur, mooi voor op het bewegend ooglid.

2. is een lichtroze kleur wat bijna wat naar zilver neigt.

3. is een dieprode roestkleur. Heel erg mooi!

4. is een paars/rode kleur. Goed gepigmenteerd en prachtig in de arcadeboog.

Nude is een mooie quattro met goed gepigmenteerde kleuren. Nat beter dan droog, maar dat is logisch. Ik zal ze zelf liever droog gebruiken, omdat ik werken met natte oogschaduw niet heel prettig vind (of ik kan het gewoon niet, dat kan ook). Echt Nude vind ik de kleuren niet. Dan denk ik meer aan aardetinten met een afwisseling van mat en shimmer. Wanneer je een zware ooglook wilt, kun je ook een gedeelte nat aanzetten, om net even wat meer effect te creëren.

 

472 ‘Black & Beige’

IMG_04091 (1)

swatches

 

Black & beige is een quattro met goede kleuren voor een donkere smokey look. Waar ze ‘beige’  vandaan halen weet ik niet, want écht beige kun je het niet noemen. Wederom zijn de kleuren droog goed gepigmenteerd, maar niet super, maar nat… De foto zegt genoeg. Wat een pigment!

1. is een witte frosty kleur die als highlighter gebruikt kan worden. Persoonlijk vind ik hem zelf daar iets te wit voor.

2. is een donkergrijze kleur met een koele blauwe ondertoon.

3. is een bruine kleur die soms bijna een beetje aubergine paars lijkt.

4. is een zwarte kleur met veel shimmer.

Beige & black is ook een super mooie quattro. Heel geschikt voor een wat zwaardere look, bijvoorbeeld tijdens het uitgaan. Helemaal wanneer je de oogschaduw nat aanbrengt, zul je een prachtige (smokey) look kunnen creëren. Droog kun je de oogschaduw ook prima overdag dragen, wanneer je van wat donkere kleuren houdt.

De quattro’s zijn te krijgen in nog veel meer kleuren. Voor de lage prijs vind ik het een prachtig product en de prijs-kwaliteit verhouding is meer dan goed! Helemaal voor beginnende beautylovers met een laag budget is het zeker een aanrader! De quattro’s zitten in het vaste assortiment, maar vanwege de populariteit zijn niet altijd alle kleuren aanwezig in de winkel.

Waar? Action

Prijs? 1,29

Hoe zou jij deze quattro’s aanbrengen? Welke kleur waar? En nat of droog?

1 thought on “Budget Tip: Max Baked Eyeshadows”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *