Bloggen

You Nailed It bestaat alweer vier jaar!

blogbanner

Oké, ik speel een klein beetje vals. Mijn eerste artikel dateert van 14 december 2012. Mijn blog-verjaardag is dus eigenlijk al geweest. Tja, iets met drukte in de decmber-maand, zullen we maar zeggen. In dit artikel sta ik even stil bij vier jaar bloggen op You Nailed It en natuurlijk laten we mijn blog-verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan! Kijk je mee?

Een aantal van jullie volgen mij al vanaf het begin, sommigen zijn nog maar net ingestapt. Eén ding is in ieder geval zeker, ik ben elke bezoeker van You Nailed It dankbaar. Of je nou meerdere keren per dag langs komt of maar één keer in de maand. De bezoekers maken dat ik kan en blijf doen wat ik graag doe; bloggen! Door het bloggen heb ik al zo veel leuke dingen mogen doen, schrijven, reviewen en mensen mogen ontmoeten.

Om jullie te bedanken heb ik een aantal leuke winacties voor jullie klaar staan! Natuurlijk organiseer ik regelmatig leuke winacties, dus heel ‘anders’ is het niet, maar er zitten wel een aantal heel toffe tussen! De meeste winacties lopen twee weken. Na die twee weken zal ik persoonlijk per mail of pb contact op nemen met de winnaar. Aan elke winactie zitten een aantal voorwaarden verbonden. Lees deze goed, voor je je kans per ongeluk verspeelt… Hopelijk vieren jullie mijn blog-verjaardag allemaal mee op You Nailed It en wie weet maak je kans op super leuke prijzen!

Maar nu, laten we terug kijken naar vier jaar You Nailed It!

girlygoingawayparty

Bedankt voor al jullie bezoekjes! Ik hoop jullie te zien bij de winacties. :)

x Lisanne 

9 thoughts on “You Nailed It bestaat alweer vier jaar!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *