Winactie

Winactie | 35 euro shoptegoed op Sans Online! GESLOTEN!

banner

Gisteren konden jullie mijn OOTD zien. Hierin vertelde ik al dat ik deze outfit voor maar €3,85 hoefde te betalen dankzij het €35,- shoptegoed wat ik had gewonnen. Dat is nog eens leuk winkelen! En het mooie is, ik mag ook €35,- shoptegoed aan één van jullie weggeven! Meedoen? Lees dan gauw verder!

Zoals ik al zei kun je een hoop met €35! Helemaal bij Sans Online. Deze online shop heeft namelijk een onwijs groot aanbod in allerlei verschillende prijsklasses. Verder zijn er altijd een hoop leuke items scherp geprijst, waardoor je nóg goedkoper uitbent! Hieronder geef ik je een overzicht wat jij zou kunnen doen met je gewonnen shoptegoed.

jurkjes

Wat dacht je van een leuk jurkje? Misschien alvast leuk voor het voorjaar, maar ook in de winter misstaat een jurk natuurlijk niet. Met de scherpe prijzen van Sans Online, houd je misschien ook nog wat budget over voor een leuke accessoire!
accessoires

Een shawl of muts zijn geen overbodige luxe in deze tijd van het jaar. En natuurlijk kun je als vrouw ook niet genoeg tassen hebben… Dus kun je in plaats van kleding ook gaan voor een hippe tas van Pieces.

setjes

Maar je zou natuurlijk ook, net als ik, kunnen gaan voor een leuke combi van een jasje, shirt en/of broek. Het jasje wat ik gisteren liet zien is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus altijd te combineren met een leuke broek of jeans!

Zoals je ziet, zijn er genoeg mogelijkheden voor het shoptegoed wat jij misschien wel gaat winnen!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like de Facebookpagina van Sans Online
 • Volg You Nailed It via Bloglovin’
 • Like de Facebookpagina van You Nailed It
 • Laat een comment achter waarin je vertelt dat je meedoet en welke (extra) stappen je hebt ondernomen. Zorg er voor dat je een geldig emailadres invult!

Extra kans maken? Dat kan! (Elke stap is 1 extra kans)

De winactie loopt t/m 17 januari. Na afloop zal er via de mail contact opgenomen worden met de winnaar. Succes! 

handtekening

38 thoughts on “Winactie | 35 euro shoptegoed op Sans Online! GESLOTEN!”

 1. Leuke winactie! Die rode jurk ziet er echt tof uit, dus grote kans dat ik die zou kiezen als ik het shoptegoed zou winnen. Ik heb alles gedaan dat moest en ik was al geabonneerd op je Youtube kanaal!

 2. Dat is leuk, ik zou voor mijn kleindochter wat leuks kopen.
  Ik like beide facebook pagina’s en heb de winactie gedeeld. Ook volg ik je op Bloglovin en heb geliked.
  Groetjes Irene

 3. Leuke winactie! Ik heb je facebook al geliket en bloglovin gevolgd, voor de rest ook alle dingen die moesten gedaan + alle dingen waarbij je extra kans maakt ( twitter; @iadorechocolat , fb; Louca Bulthuis , YouTube; loucabulthuis ) mijn email; louca@live.nl :)
  Met vriendelijke groet,
  Louca

 4. Hoi Lisanne!
  Wat een leuke win actie! Ik doe ook mee en heb 2 extra stappen ondernomen, ik ben aan het tweeten geweest en heb het ook op Facebook gedeeld! En thuis verteld ;) . X Melanie

 5. Superleuke winactie! Ik doe mee. Wat heb ik gedaan? Ik volg je op facebook, bloglovin en ook Sans online volg ik via facebook. Als extra heb ik ook de winactie gedeeld via facebook en ben ik geabonneerd op je You-tube kanaal. Nu nog een portie geluk. Liefs, Sanne

 6. Leuk leuk leuk! Ik volg Sans Online met plezier op facebook (naam: Miriam Terveer), ze hebben altijd leuke samengestelde looks. Ook volg ik YouNailedit daar, en heb je winactie openbaar gedeeld! Verder volg ik je met bloglovin’, twitter en heb je winactie getweet (nam: @MTerveer). Ook ben ik geabonneerd op je YouTube channel!
  So I’m in! :-D

  Fingers crossed :-)

 7. heel erg leuk..ik doe graag mee. Zulke leuke dingen verkopen ze. Ik volg alles en heb getweet en gedeeld op facebook. Volgde ook al je you tube account.

 8. Leukleuk! Ik doe mee (:
  Ik heb alle standaard dingen gedaan om kans te maken & ik ben geabonneerd op je youtube kanaal.
  Liefs, Jolijn.

 9. Fb gelike
  Twitter gedeelte

  Met deze 35 euro
  Zou mijn nichtje verasssen om mooie nieuwe sjaal te kopen en nog mooi jurkje voor mezelf kopen :-)

 10. Lisanne nog de allerbeste wensen voor 2014!
  Je begint meteen al met een leuke actie.
  Ik doe graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked.
  De Facebooksites van You Nailed It & Sans online likte ik al.
  Ik ben geabonneerd op je You Tube kanaal en via Twitter een tweet geplaatst.

 11. De eerste 3 stappen heb ik gedaan … Graag meedoen deze keer mag het !! En wil zo een mooie look zoals jij via sans online

 12. Wat leuk! Ik heb al eerder wat besteld op hun webshop en ik zou heel graag weer wat bestellen! Ik had jou pagina en de pagina van Sans-online al eerder geliked onder de naam Villabeauty. Ook volgde ik je al op YouTube en op Bloglovin’! Ik denk dat ik nu alles heb vermeld. :) Veel succes iedereen!

 13. Ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin. Verder:
  – Allebei FB pagina’s geliked.
  – Het bericht op FB gedeeld.
  – Me geabonneerd op je YT kanaal.
  Oftewel: Ik heb alles gedaan, behalve getweet.

 14. Superleuke actie, SansOnline is écht een leuke webshop en ik heb al een paar ideetjes wat ik kan doen met de €35. Ik heb alles gedaan, ook van de extra kans, behalve het delen op Facebook. Fingers crossed, haha!
  Xoxo Amber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *