Winactie

Winnen | €25 shoptegoed te besteden op Mooimobiel.nl! – GESLOTEN!

banner

Vandaag heb ik weer een toffe winactie voor jullie! Hoewel ik normaal gesproken niet echt meer enthousiast wordt van de ‘zoveelste’ telefoonwebshop, heeft Mooimobiel.nl mij zeker enthousiast weten te maken voor hun webshop! Vandaag maak je kans op €25,- shoptegoed wat je kunt besteden op Mooimobiel.nl. Hoe, wat en waar, lees je na de klik!

Wat maakt Mooimobiel nou anders dan al die andere webshops? Hun aanbod! Waar je in de meeste webshops alleen hoesjes kunt krijgen voor iPhone en Samsungproducten, heeft Mooimobiel ook een breed aanbod smartphonehoesjes voor onder andere HTC, Nokia, Asus en LG.

aanbod

Naast telefoonhoesjes verkoopt Mooimobiel ook tablethoezen en verschillende accessoires als koptelefoons, kabels, homebuttons en bluetooth ‘selfie’ afstandsbedieningen. Je vind er zowel zakelijke, originele als schattige hoesjes. Voor elke doelgroep wat wils! De verzending is gratis en je ontvangt altijd een leuke extra bij je bestelling. En als je de Facebookpagina van Mooimobiel liked, ontvang je ook nog eens een code waarmee je 10% korting ontvangt!

Wat moet je doen om kans te maken op €25,- shoptegoed?
♥ 
Volg You Nailed It op Bloglovin’
♥ Een reactie achterlaten onder deze post waarin je vermeldt dat je mee doet. Vul een geldig email adres in in het daarvoor bestemde vakje. 

Verder zou ik het leuk vinden als je me volgt via Facebook, maar dat is niet verplicht.

De winactie loopt t/m 2 september (my birthday!) en is open voor Nederlandse en Belgische deelnemers. Na de tijd neem ik via de mail contact op met de winnaar! 

handtekening

18 thoughts on “Winnen | €25 shoptegoed te besteden op Mooimobiel.nl! – GESLOTEN!”

  1. Super leuke winactie! Ik doe heel graag mee ;) ik heb alles gedaan aat moest en ik volg je ook op facebook (of nouja eigenlijk deed ik dat allemaal al maar je) en nu maar hopen, veel succes iedereen ;)
    Liefs.
    Jonne

  2. Momenteel spaar ik voor een nieuwe telfoon. Nieuwe hoesjes zijn een goede motivatie + ik kan mijn telefoon eerder kopen, doordat ik geen geld meer uit hoef te geven voor hoesjes. De hoesjes zien er leuk uit, veel succes. (ik volg en like je ook via bloglovin)

  3. Ik zou heel graag winnen om een hoesje voor de iphone 3 te hebben voor mijn kleinere zusje. We zoeken er al zo lang naar,maar omdat het een vrij oud model is zijn ze niet te vinden :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *