Favorieten

Who to follow | Favoriete bloggers van dit moment #4

PicMonkey Collage
Eén keer in de zoveel tijd zet ik mijn favoriete blogs/bloggers op een rijtje. Ik probeer hierin zo veel mogelijk te variëren. Ik ontdek steeds weer nieuwe blogs en wil jullie ook graag kennis laten maken met nieuwe blogs. Vandaag behandel ik weer vijf blogs die ik voornamelijk de laatste tijd, dagelijks bezoek en bijzonder, leuk of uniek vind.

Titels en banners zijn klikbaar naar de desbetreffende blog! 

Once Upon a Blog

Schermafbeelding 2014-10-22 om 11.49.43

Once Upon a Blog is de blog van de 20-jarige Kirsten. Waar ik vooral fan van ben zijn haar prachtige creaties op haar nagels. Hey, je bent een nagellak liefhebber of je bent het niet. Ik dacht dat ik de meeste nagelbloggers wel kende, maar Kirsten ontdekte ik pas een paar weekjes terug. Ze heeft prachtig mooie nagels en haar swatches zijn om van te smullen. Maar buiten nagellak, behandelt ze ook andere leuke beauty dingen. Zeker een bezoekje waard!

Ik vrouw van jou

Schermafbeelding 2014-10-22 om 11.48.59

Ik vrouw van jou is de nog vrij jonge blog van Scarlet en Joyce. Dit is niet te zien en merken, want ik heb het idee dat ze al super lang rondlopen in het blog en YouTube wereldje. Stiekem ben ik een beetje jaloers, zij doen waar ik de ballen niet echt voor heb. Bloggen over alle taboes rondom seksuele geaardheid. Maar dan zo dat het super grappig is en je tegelijkertijd laat nadenken over bepaalde issues. Elke keer lach ik me rot om hun vlogs, sketches en andere dingen. Tevens zijn sommige dingen voor mij natuurlijk ook zeer herkenbaar. Een absolute vernieuwing in blogland waar mening jong meisje met struggles wat aan heeft.

Elise Joanne

Schermafbeelding 2014-10-22 om 11.49.57

Elise is gewoon heel erg ‘like-able’. Er is iets aan haar en haar blog wat meteen een dosis positiviteit, schattigheid en tegelijkertijd klasse uitstraal. Haar reviews zijn altijd zeer uitgebreid, aangevuld met prachtige foto’s en een kritische nood. Daar houd ik van. Haar video’s zijn een genot om naar te kijken, zeer ‘rustgevend’ zonder dat het saai of eentonig wordt. Persoonlijk vind ik dat menig ‘grote’ beautyblogger nog wat van Elises manier van bloggen kan leren. Petje af!

Mcdid

Schermafbeelding 2014-10-22 om 11.49.29

Maris is trotste eigenaresse van twee prachtige dochtertjes en een super toffe blog. Mcdid (niet MacDid, maar gewoon EM-CIE-Did) gaat over van alles waar jonge vrouwen en moeders tegen aan kunnen lopen. Lekker kritisch, serieus, maar ook vooral niet te serieus. Bij Mcdid heb ik het gevoel dat ik lekker aan het bladeren ben in een goed tijdschrift met nog betere inhoud. Geen verhalen vol lucht, maar met een boodschap. Dol ben ik ook op haar lijstjes met punten over een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld ‘8 x dingen die onze kinderen niet meer mee gaan krijgen’. Een heerlijke blog mét inhoud. Voor moeders en niet-moeders.

Mints and mangos

Schermafbeelding 2014-10-22 om 11.49.15

Mints and mangos kwam ik al een aantal keer tegen, maar waarom ik nooit op de follow knop gedrukt heb, blijft me een raadsel. Ik volg Sophie nu een tijdje en haar blog behoort tot mijn vaste rondje. Haar foto’s zijn goed van kwaliteit, haar teksten lopen lekker vlot en haar onderwerpen zijn niet zo standaard. Zoals ze zelf zegt is haar blog niet ‘twaalf in een dozijn’. Zo kom je van alles tegen op haar blog. Van beauty, tot lifestyle, van fashion tot persoonlijke dingen. Gewoon een heerlijke blog van goede kwaliteit. Daar houd ik van!

Om eerlijk te zijn ben ik ook weer toe aan nieuwe blogs in mijn Bloglovin’ lijst! Ik heb meer tijd om blogs te lezen en ben op zoek naar nieuw materiaal. Daarom wordt het binnenkort maar weer eens tijd voor een spam je blog artikel, gok ik. Voor nu ben ik benieuwd, welke blog bezoek jij het liefst?

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

16 thoughts on “Who to follow | Favoriete bloggers van dit moment #4”

  1. Leuk, ik kende ze allemaal al, maar zijn wel leuke blogs. “Ik vrouw van jou” is misschien redelijk niet, maar Scarlet is dat zeker niet in deze wereld hoor. :)

  2. Sinds ik de blog van Scarlet en Joyce ken, is dat echt één van mijn favorieten! En de rest wat je daarbij schrijft, kan ik me ook in vinden :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *