Persoonlijk

Vacantione!

218565388135313112_YfFOR9mh_c

Vandaag is het zo ver! Lekker even een weekje weg!

Bron.

We vertrekken half 11 met de boot om vervolgens richting het Landalpark Landgoed ‘t Loo te rijden. Hier verblijven we van vrijdag tot vrijdag. Voor ons is het de tweede keer in bijna 6 jaar dat we met z’n tweetjes op vakantie gaan, dus het is best een beetje speciaal.

Bron.

Op Landgoed ‘t Loo hebben we mooi voordelig, last-minute, een bungalow met open haard en ligbad kunnen boeken. Verder is de bungalow van alle gemakken voorzien, dus kunnen we relaxed vakantie houden en is de bedoeling dat we gewoon lekker samen koken om het toch een beetje voordelig te houden. ;) Veel plannen zijn er nog niet, maar een paar dingen staan wel op ons lijstje. Zo gaan we (lees: ik) ein-de-lijk eens een Primark bezoeken (weet je niet wat een Primark is? Klik hier!), naar de Ikea, mijn ouders en opa en oma bezoeken en naar de film ‘Les Miserables’. Verder gewoon lekker genieten, veel badderen en met een boek voor de open haard.

Wat betreft m’n site. Over het algemeen staan er altijd wat posts klaar om gepost te worden. In mijn vakantie zullen jullie in plaats van elke dag, óm de dag een blogpost kunnen lezen. Wie weet komt er nog wat tussendoor, maar ik beloof niks. Ik heb immers vakantie. ;) Vanaf 19 januari zal er weer elke dag een artikel online staan!

Voor nu in ieder geval, tot over een week!

x

Hebben jullie nog tips wat betreft Primark? Of andere dingen in de omgeving Zwolle? En wat zouden jullie ná de vakantie graag zien op You Nailed It?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *