Persoonlijk

Update | Back 2 School!

blogbanner

Jeetje wat is de vakantie voorbij gevlogen zeg! 6 weken vakantie, wat een luxe! De afgelopen weken heb ik heerlijk genoten van mijn gezin, het weer (voor zo ver dat kon) en ook kreeg mijn blog weer een flinke boost. Morgen begint mijn werk weer maar ook start ik volgende week zelf met een nieuwe studie. Dit zal natuurlijk gevolgen hebben voor mijn blog. Graag geef ik jullie een korte update over hoe de komende tijd er uit zal gaan zien en hoe dit tot uiting zal komen op mijn blog! 

Afgelopen schooljaar was het al wat rustiger op mijn blog. Dit kwam natuurlijk door het feit dat ik in juni vorig jaar moeder werd van de mooiste en liefste zoon die ik me maar wensen kon. Maar daarnaast veranderde niet alleen dat. Mijn leven kwam dubbel op zijn kop te staan doordat ik in augustus vorig jaar (vandaag is het precies een jaar geleden dat ik besloot de sprong te wagen!) in eens een nieuwe baan als docent kreeg. Deze twee dingen zorgden er voor dat mijn blog naar de achtergrond verdween en er niet meer dagelijks wat online kwam. Logisch natuurlijk.

Maar bloggen is en blijft een grote hobby en natuurlijk is het belangrijk dat je ook tijd houdt voor leuke dingen. Bloggen werkt voor mij als ontspanning, een uitlaatklep en is daarnaast ook een inie-mini bijbaantje geworden. Een soort van uit de hand gelopen hobby zeg maar. Daarom vertik ik het om dat zo maar te laten gaan, ook al heb ik er soms eigenlijk geen tijd voor. Ik was afgelopen weken dan ook zo blij dat ik weer even echt tijd had om te bloggen. Ik heb weer zo veel leuke dingen en samenwerkingen opgepakt en ik vind dit zo leuk!

IMG_3110

Back 2 School Preps! 

Morgen start het nieuwe schooljaar. Dit is voor mij het tweede schooljaar waardoor een veel dingen niet meer nieuw zijn. Dat scheelt enorm. Ik heb bewust alles wat ik afgelopen schooljaar gedaan en gebruikt heb opgeslagen zodat een hoop zo voor het grijpen ligt. Slim natuurlijk, maar dit is niet helemaal zonder reden.

Volgende week start ik namelijk zelf ook weer met een nieuwe studie. Geen cursus, niet een extraatje, maar gewoon een volledige deeltijd HBO-studie. Ik ga mijn tweedegraads bevoegdheid Engels halen wat betekent dat ik de komende 3 jaar weer terug de schoolbanken in ga. Eén keer per week mag ik heen en weer naar Leeuwarden om daar ‘s avonds op de NHL zelf weer te studeren. Hier heb ik onwijs veel zin in, maar daarnaast zal het ook super pittig worden. ‘s Avonds kan ik namelijk niet meer lekker naar huis, want tja… Die laatste boot is allang vertrokken.

Naast mijn werk en studie heb ik natuurlijk ook een vrouw en vier kinderen die mijn aandacht willen. Een sociaal leven én mijn blog. De komende tijd zal het dus echt weer wat rustiger op mijn blog zijn. Eerst zat ik te denken om vaste dagen te plannen waarop er wat online komt, maar ik ga het lekker weer even loslaten. Bloggen wanneer het kan en het even naast me neer leggen wanneer er simpelweg gewoon even geen tijd en ruimte voor is. Er staan nog een aantal toffe samenwerkingen op de planning en die blijven uiteraard lekker doorlopen. Want, bloggen is nou eenmaal mijn hobby. En het is heel belangrijk om ook die er in te houden!

De komende maanden dus even weer wat rustiger. Dit zal erg verschillen per periode, gok ik. Maar ik wilde het uiteraard wel even laten weten. Ik zal jullie missen!

Volg mij op Facebook, Instagram en/of Twitter om wel lekker op de hoogte te blijven. Want ik blijf een social media verslaafde natuurlijk. ;)

Tot gauw!

x Lisanne 

7 thoughts on “Update | Back 2 School!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *