Beauty

Too Faced | Natural Eyes Palette (Replica)

banner

Na mijn zeer positieve ervaring met het Too Faced Boudoir Eyes palette van eBay kon een volgende aankoop natuurlijk niet uitblijven. Het Natural Eyes Palette is er één die al langer op mijn wishlist staan, maar welke ik nooit aan heb geschaft vanwege het prijskaartje wat er aan hangt. Op eBay kwam ik dit prachtige palette tegen voor een leuk prijsje. Een zien of hij mij net zo enthousiast maakt als het Boudoir Eyes Palette…

IMG_1876 IMG_1878

Het palette komt in een kartonnen doosje, net zoals het origineel. Op de achterkant staat een kleine beschrijving van het palette op een grappige manier. Oogschaduw die langer blijft dan je vriendje? Hmmm, we’ll see!

IMG_1880 IMG_1887

De oogschaduws zitten in een tinnen blikje wat sluit met een magneetje. Ook dit palette sluit niet heel stevig, waardoor ik het doosje zeker bewaar om het in op te bergen. Zo los in mijn tas doen, zou ik niet aandurven met dit palette. Ook hierbij zit een boekje met drie verschillende looks: day, classic en fashion. Deze kun je gebruiken als inspiratie, zelf gebruik ik ze niet. In de deksel zit een spiegeltje, handig voor onderweg!

IMG_1888 IMG_1891

De kleuren zijn weer verdeeld in drie categorieën welke je kan combineren voor een look. Zelf houd ik er van om de kleuren gewoon door elkaar te gooien en mijn eigen look te creeëren. In het palette zitten vijf matte en vier satin/shimmer kleuren. Silk Teddy is een populaire kleur en ik moet zeggen, hij ziet er mooi uit!

IMG_1928

Day: Heaven – Velvet Revolver – Sexspresso

Drie matte, matig gepigmenteerde kleuren. Heaven is vrij licht, deze kun je prima als highlighter gebruiken, hij heeft een subtiele satin finish, maar is nagenoeg mat te noemen. Dat hij niet zo heel goed gepigmenteerd is, maakt hiervoor niet zo veel uit. Door Velvet Revolver en Sexpresso ben ik enigszins teleurgesteld. Hier had van mij wel wat meer kleur af mogen komen.

IMG_1930

Classic: Silk Teddy – Push Up – Erotica

Kijk! Dit lijkt er meer op. Ook hier zie je dat shimmery kleuren vaak beter gepigmenteerd zijn. Met de pigmentatie van Silk Teddy en Push Up is helemaal niks mis. Integendeel, ik vind ze prachtig! Erotica is in vergelijking met de andere matte kleuren zeker beter gepigmenteerd.

IMG_1934

Fashion: Nude Beach – Honey Pot – Cacoa Puff

En ook hier zien we prima gepigmenteerde kleuren. Uiteraard met uitschieters bij de glanzende kleuren, maar Cacoa Puff doet het hier ook zeker niet verkeerd! Deze is bijvoorbeeld prima geschikt om de crease wat mee aan te zetten.

PicMonkey Collage

In gebruik zijn de oogschaduws zeer prettig. Vooral de glanzende oogschaduws brengen erg fijn aan. Ze hebben wel last van lichte fall out, maar dit neem ik op de koop toe. Op het bewegend ooglid bracht ik mijn favoriet van dit palette, Silk Teddy aan. Op het wenkbrauwbot gebruikte ik de lichte kleur Heaven welke ik super geschikt vind hiervoor. Hij is niet zo wit, waardoor hij wat natuurlijker oogt. In de crease bracht ik Cacoa Puff aan welke ik in de buitenste ooghoeken iets aanzette met Push Up.

Dit palette vind ik wederom geslaagd. De matte kleuren zijn misschien niet helemaal denderend, maar er is prima mee te werken. Zo zie je ook de veelzijdigheid, met deze matte kleuren kun je namelijk de perfecte ‘no make up – make up look’ maken. Een échte Natural Eyes. De shimmery kleuren vind ik erg mooi en doen het ook prima in een ooglook.

Wederom hoef je het ook ditmaal niet om het geld te laten. Dit Natural Eyes Palette koop je hier namelijk voor nog geen €3,50 inclusief verzendkosten! Een prima prijs voor dit pareltje!

handtekening

13 thoughts on “Too Faced | Natural Eyes Palette (Replica)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *