Fashion

Tijd voor zomerschoenen + mini shoplog!

De zomer begint langzaam zijn intrede te doen (en laten we hopen dat het doorzet) en dus is het officieel tijd voor zomerschoenen en slippers! Van Nelson schoenen mocht ik wat uitzoeken in hun webshop en dus ging ik blij op zoek naar een paar toffe zomerschoenen. Maar zo makkelijk was dat nog niet! Vandaag laat ik je zien wat ik uitgekozen heb én wat uiteindelijk mijn winkelmandje nét niet gehaald heeft.

Nelson heeft een uitgebreide webshop met werkelijk alles qua schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast verkopen ze ook nog een breed scala aan mooie tassen. Het aanbod om nieuwe schoenen uit te mogen kiezen, kwam als geroepen! Er waren namelijk een aantal schoenen die hoog op mijn wishlist stonden en ik moest voor deze zomer nog iets nieuws. Ik besloot mijn winkelmandje vol te gooien en daar uiteindelijk uit te kiezen. Bovenstaande schoenen schoenen belandden onder andere in mijn winkelmandje. Zoals je ziet ga ik in de zomer (niet alleen in de zomer trouwens) het liefst voor gemak. Lekker zittende schoenen waar ik het liefst zo in kan stappen. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ik zo dol ben op Espadrilles. Ze zitten heerlijk, je stapt er zo in en ze staan werkelijk bij alles. Ik heb thuis drie paar staat, twee paar platte en één paar hoge en daarom besloot ik toch voor iets (totaal) anders te gaan.

Een paar classy veterschoenen stond al een tijd op mijn lijstje. Ik wilde graag een paar wat nettere schoenen die tegelijkertijd ook comfortabel waren. Helaas had ik tot voor kort nog niet echt iets gevonden wat voldeed aan de eisen. Voor de zomer wilde ik liever geen zwart, de zool moest soepel en vooral niet te glad zijn en verder moest er niet te veel poespas op zitten. Toen ik deze subtiele veterschoenen van MarcoT Tozzi tegenkwam, was ik om.

De kleur is mooi, de zool is soepel én er zit profiel onder en daarbij hebben ze ook nog een fantastisch voetbed. Ze zitten erg lekker en staan eigenlijk overal bij. Ik ben er helemaal blij mee! Voor de hele warme dagen zijn ze niet geschikt, maar daar heb ik met mijn bestelling ook helemaal aan gedacht…

Marco Tozzi veterschoenen – €49,95

Havaianas! Mijn paar slippers, ook van Havaians, waren inmiddels alweer 6 jaar oud. Ze zijn nog steeds goed, al zijn de bandjes wel wat te soepel geworden. Persoonlijk vind ik Havaianas dé juweeltjes onder de flip-flops. Ze hebben leuke printjes, zitten geweldig en gaan echt heel erg lang mee. Ik loop de hele zomer op slippers en ze blijven goed. Ik heb subtiele roze slippers en dus vond ik deze opvallende met tribal-print een leuke toevoeging voor de echt warme dagen.

Havaianas Slim Tribal – €27,99

Mijn bestelling was razendsnel binnen wat ik een absoluut pluspunt vind. Wanneer ik een online bestelling plaats, wil ik het het liefst de volgende dag in huis hebben, ook wanneer ik wat later op de dag of avond online shop. Wanneer je bij Nelson voor 21.00 uur bestelt, heb je je schoenen – uiteraard indien voorradig – de volgende dag in huis. Ik zeg; shoppen!

x Lisanne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *