Fashion

Schoenen voor jou en je mini-me (uni-sex)!

blogbanner-10

Shoppen voor m’n mini-me vind ik misschien nog wel leuker dan shoppen voor mezelf. Ik ben dol op shoppen, beter nog, misschien ben ik wel een beetje shopverslaafd. Daarom is het maar goed dat ik op Ameland woon, anders zou ik elke dag in de winkels te vinden zijn (oké, grapje). Tegenwoordig is het helemaal hip om te matchen met je mini-me op het gebied van kleding en schoenen. Daarom geef ik vandaag een viertal uni-sex tips om te matchen met jouw kleine! 

Schermafbeelding 2016-08-14 om 14.57.48

Matchen met je mini-me kan niet alleen maar wanneer je vader-zoon of moeder-dochter bent! Dit denken mensen vaak wel, omdat je het standaard beeld van bijvoorbeeld een dochter en een moeder in dezelfde jurk voor je ziet. Maar matchen met je kleintje kan op veel meer verschillende vlakken! Of je nou vader-dochter of moeder-zoon bent, het kán! Tegenwoordig heb je namelijk ook een hoop toffe kinderschoenen die voor zowel jongens als meisjes kunnen. En uiteraard geldt dit natuurlijk ook voor de schoenen voor volwassenen. Neem nou de Adidasjes en Toms, toffe slippertjes of All Stars, die kunnen toch voor beiden? Of, anders gezegd, ze zijn vaak voor beiden te koop.

Zo heeft Jippe een paar prachtige Havaianas in de kast, heeft ‘ie mini-Toms en staan zijn Adidas Superstars (kraamcadeau van oom Thom) klaar voor zijn eerste stapjes. En ik? Tja… Ik heb ook Toms, Havaians en uiteraard een paar Adidasjes. Matchie-match!

x Lisanne

samenwerking

2 thoughts on “Schoenen voor jou en je mini-me (uni-sex)!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *