Favorieten

Random favourites #1 ♥ Woodwick, Dopper, Blond Amsterdam en meer.

Het leuk me leuk om weer eens mijn “favorieten” op te pakken. Of ik dit weer elke maand ga doen, weet ik niet want om elke maand nieuwe te verzamelen, is nogal een opgave. Daarom besloot ik ook om een ‘random favourites’ te doen aangezien ik meer favorieten heb dan alleen beauty favorieten. De dingen die afgelopen maand(en) veel gebruikte en dus echte favorieten zijn geworden, deel ik vandaag!

Schermafbeelding 2017-02-05 om 14.00.06

♥ Woodwick Crackling Candle ‘Lavender Spa’

Hier schreef ik laatst al een lovende review over. Deze kaars staat mooi, ruikt heerlijk en brandt mooi gelijk op. Daarnaast maakt hij ook nog grappige knisperende geluidjes wat een leuke toevoeging is. Voor de review, klik hier. – Te koop bij Bol.

♥ Freedom Brow Pomade ‘Taupe’

De wenkbrauwgel van Eyes Lips Face vond ik erg fijn, maar deze werd vrij snel hard en droog. Dus besloot ik een soortgelijk van Freedom te proberen, aangezien ze dit merk sinds kort bij het Kruidvat verkopen. Deze is onwijs fijn, droogt niet uit en blijft zitten als een huis. – Te koop bij Kruidvat

♥ Stabilo ‘Be Fab’ Rollerpen

Een vulpen met rollerbal én een superschatting design. Ideaal voor al mijn samenvattingen, opdrachten en tentamens aangezien ik (serieus) al heel veel balpennen heb leeggeschreven. – Te koop bij Bruna

♥ Blond Amsterdam Minimok ‘Even bijkletsen’

Ik ben dol op het servies van Blond Amsterdam maar had alleen hele grote mokken om thee uit te drinken. Deze vond ik te groot voor koffie en dus besloot ik van mijn verjaardagsgeld de nieuwe minimokken van Blond te kopen. Deze zijn alsnog wat groot, maar voor koffie helemaal prima. Zo leuk! – Te koop bij Fonq.

♥ Vaseline Intensive Care Advanced Repair Jelly Cream

Dé oplossing voor een droge huid! Echt, ik heb nog nooit zo’n fijne creme gehad die zo goed zijn werk deed tegen droge plekjes. Ik gebruik hem vooral voor mijn handen en de tube is ook door de rest van het gezin erg geliefd. Een uitgebreide review lees je hier. – Te koop bij Bol.

♥ Thierry Mugler Eau de Parfum  ‘Alien’

Deze heerlijke geur kreeg ik van mijn ouders voor Kerst en ik ben er nog steeds zo blij mee. Ik had een zeer goede dupe van Larome Paris maar die was bijna op. Daarnaast kan niks de originele geur overtreffen natuurlijk. Deze parfum is op mijn lijf geschreven, mmm! – Te koop bij Ici Paris XL

♥ Trind Perfect Cuticle & Nail

Trind is echt hét merk wanneer je je nagels even een boost wilt geven. Een uitgebreide review schreef ik alweer een aantal jaar geleden. Na mijn zwangerschap waren mijn nagels rampzalig en dit heeft – met wat pieken en dalen – heel erg lang geduurd. Mijn nagels zijn nog steeds niet op en top, maar door de verzorging en lak van Trind heb ik wel weer mooie lange nagels die steeds weer wat sterker lijken te worden! – Te koop bij Bol.

♥ Zeegroene Dopper

Mijn absolute favoriet van de laatste maanden, mijn Dopper en ik zijn onafscheidelijk. Ik drink veel te weinig water en sinds ik deze fijne Dopper heb, gaat dat veel beter. Gek he? Hoe een leuke fles daarbij kan helpen. Voor de klas, onderweg, op de NHL… Mijn Dopper hoort echt een beetje bij me. – Te koop bij WAAR

x Lisanne

Wat is jouw favoriet van dit moment?

2 thoughts on “Random favourites #1 ♥ Woodwick, Dopper, Blond Amsterdam en meer.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *