Favorieten

Random favourites #3 ❤︎ Dior Addict, Rimmel Stay Matte, Storytel en meer

De vorige keer dat ik mijn random favorieten met jullie deelde, is alweer een tijdje geleden. Inmiddels zijn een seizoen verder en met nieuwe seizoenen komen nieuwe favorieten. De afgelopen weken heb ik weer kennis gemaakt met een aantal nieuwe producten, was ik jarig, deed ik een paar leuke aankopen en dus ontdekte ik nieuwe favorieten. Mijn favorieten van de afgelopen tijd, zie je in deze nieuwe blogpost!

iPhone hoesje

Er was dus een tijd dat ik bijna maandelijks van hoesje wisselde, maar mijn telefoonhoesje was nu echt al een aantal maanden oud. Hij was versleten en eigenlijk was ik er ook wel een beetje op uitgekeken. Tijd dus voor een nieuwe! Mijn nieuwe telefoonhoesje vind ik super leuk en beschermt daarnaast mijn iPhone prima. Met zo’n nieuw hoesje heb ik altijd even het idee dat ik een nieuwe telefoon in mijn handen heb.

We Love The Planet – Geur Diffuser

Vorige maand ontving ik een geur diffuser en kaars van We Love The Planet. Ik schreef er al een zeer enthousiaste review over en mijn mening is nog niet veranderd. De geur diffuser is echt heel erg fijn en ruikt lekker. Daarnaast is hij zuinig in gebruik en geeft hij precies genoeg geur af. Een heerlijke winterse geur, perfect voor dit seizoen.

Dior Addict

Mijn go-to geur de afgelopen tijd. Dior Addict kreeg ik van Pris en de kinderen voor mijn verjaardag en is echt heel erg lekker. Hij stond al heel lang op mijn wishlist en dus was ik super blij toen ik ‘m eindelijk in bezit kreeg. Het is een heerlijke warme, kruidige geur die tegelijkertijd een tikkeltje zoet is. Elke euro meer dan waard!

Storytel

Een beetje een vreemde eend in de bijt, maar dit is een favoriet wat niet mag ontbreken. Ik ben dol op lezen en verslind het liefst het ene boek na het andere. Vooral onderweg lees ik een hoop, maar wanneer ik na een lange dag op de NHL weer in de bus of op de boot zit, heb ik niet altijd meer de puf om te lezen. Luisterboeken zijn hierbij ideaal! Met de app Storytel heb je toegang tot heel veel luisterboeken. Ik luister voornamelijk Engelse boek om op deze manier meteen mijn Engels te blijven verbeteren.

Balea Doucheschuim – Vanilla Cream

Op vakantie in Duitsland kocht ik een aantal producten van Balea, waaronder deze doucheschuim. Ook hierover schreef ik al een lyrische review en ik ben nog steeds super enthousiast. De doucheschuim is een must voor vanille-liefhebbers maar is daarnaast net even anders door de toevoeging van een frisse sinaasappel geur. Zó lekker!

Treacle Moon – Marshmallow Heaven Handcream

In Duitsland kocht ik ook deze fijne handcrème van Treacle Moon. Deze waren toentertijd nog niet in Nederland te koop, maar volgens mij druppelen ze inmiddels ons land binnen en zijn ze bij steeds meer Albert Heijns te krijgen. Deze zoete, snoeperige handcrème zit in een handige tube, ruikt suuuuuper lekker en doet ook nog eens goed zijn werk.

Anastasia Duo Brow Brush #12

De ene wenkbrauwkwast is de ander niet, that’s for sure. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik een browpomade van Freedom en daarbij heb je een schuin afgesneden kwastje nodig. Ik heb al heel wat wenkbrauwkwastjes gebruik en bleeft steken bij die van de Hema. Die deed zijn werk oké, maar was nog steeds niet helemaal naar het zin. Sinds ik die van Anastasia heb, ben ik om. Het kwastje is dun, stevig genoeg en brengt de pomade gewoon net wat prettiger aan.

Vila Blouse met vliegtuigjes en hartjes print

Toen ik dit schattige bloesje/truitje zag, was ik op slag verliefd. Toch was hij wat aan de prijzige kant en koop ik dat niet zo gauw voor mijzelf (want er zijn nog vijf in het gezin die in de kleren moeten), dus liet ik hem in eerste instantie hangen. Op mijn verjaardag kreeg ik een aantal cadeaubonnen en dus wist ik meteen wat ik voor mezelf ging kopen! De blouse is van prettige stof, blijft mooi in de was en de print is gewoon super leuk.

Rimmel Stay Matte Liquid Lipstick ‘Pink Blink’

Deze favoriet kwam er op de valreep bij. Nog niet zo lang in mijn bezit, maar wel nu al een absolute favoriet. Hier komt nog een blogpost over online, dus heel veel kan ik er nog niet over zeggen. Maar deze liquid lipstick heeft een prachtige kleur, mooie matte finish en blijft daarnaast echt zitten als een huis!

x Lisanne 

Wat is jouw ultieme favoriet van dit moment? 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

4 thoughts on “Random favourites #3 ❤︎ Dior Addict, Rimmel Stay Matte, Storytel en meer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *