Plog it

Plog It | 24-02 Dagje vrij, naar de wal, shoppen en ziekenhuis!

banner

Het ploggen houden we er in! Ik vind het leuk om te doen én er wordt super leuk op gereageerd. Natuurlijk moeten het wel een beetje boeiende dagen zijn om aan jullie te laten zien en afgelopen maandag leek me een leuke dag. Ik was een dagje vrij en ging met Pris, Dian en haar vriendinnetje Silke naar Leeuwarden. We combineerden een ziekenhuisbezoekje met een dagje winkelen! Kijk je mee?

1

‘s Ochtends konden we lekker uitslapen, we namen pas de half 11 boot. Rond 9 uur ging ik uit bed en sprong ik onder de douche. Daarna, tijd voor make-up! In de slaapkamer staat mijn ladekastje vol make-upjes een beetje verstopt in een nisje. Niet heel praktisch, maar het werkt oke.

2

Het Undressed palette van MUA gebruik ik de laatste tijd erg veel, hij is echt perfect om neutrale looks mee te maken. Daarna, tas inpakken en richting de boot!

3

Omdat we de auto niet mee over namen en aan de wal een auto leenden van vrienden, namen we de koffer mee. Zo konden we alle boodschapjes makkelijk mee de boot op nemen de terugweg zonder met al die tasjes te hoeven sjouwen. Het was best druk bij de boot. Maandagochtend is een dag dat veel mensen weer richting huis vertrekken.

4

Meestal neem ik mijn iPad mee om de drie kwartier op de boot te overbruggen. Een beetje Pinterest en Bloglovin’ en ik vermaak me wel. Voor we naar de boot gingen, gingen we nog even langs de Jumbo waar ik deze heerlijke Starbucks kocht. Mmmm! Na drie kwartier waren we in Holwerd Haven, zochten we de auto op en vertrokken we richting Leeuwarden!

5

Er is één Kruidvat in Leeuwarden met een half extra Essence schap, maar die ligt net buiten het centrum. Ik was er nog nooit geweest en nu we de auto mee hadden, konden we er mooi even langs rijden. Zoals je gister al kon lezen had ik nog wat dingen nodig voor de bruiloft en die kon ik nu mooi inslaan. In het weekend volgt nog de shoplog!

6

Daarna reden we richting het ziekenhuis. Hier moest Dian foto’s laten maken van haar kaak voor de beugel die ze binnenkort krijgt. Een dagje ziekenhuis combineren we dus vaak met een lekker dagje weg, anders is het zo zonde van de reis. ;) In de wachtkamer las ik de Linda, altijd leuk.

7

In de lift maakten we een groeps-selfie, haha. Daarna reden we naar de Centrale (een winkelcentrum). Hier gingen we eerst naar de Big Bazaar, waar ik wonder boven wonder niks kocht. Het was het allemaal nét niet.

8

Na de Big Bazaar gingen we eerst even richting de Any Thyme voor, héél slecht, een frietje. Zo konden we daarna weer volop shoppen! Bij de Xenos kwam ik deze schattige snorren-stickers tegen. Ze hadden nog veel meer van die leuke hebbedingetjes.

9

Bij de Xenos kochten we ook wat bruidsversiering! In principe hebben we dat uit handen gegeven aan onze ceremoniemeesters, maar het was zonde om te laten liggen. Na de Centrale reden we nog even richting een ander winkelcentrum want Dian en Silke hadden een missie; BabyLips. Toen we langs de dierenwinkel kwamen, moesten ze daar natuurlijk ook even naar binnen.

10

Ik werd op slag verliefd op deze schattige konijntjes! Dian en Silke’s missie was geslaagd, want in dit winkelcentrum vonden ze inderdaad hun BabyLips!

11

De dag zat er bijna op, we dronken nog even een kopje koffie en maakten mooie selfies, haha.

12

Daarna moesten we weer richting de auto. Silke en Dian liepen zo mooi arm en arm, dat ik daar wel een foto van moest maken. Ik klikte nét op het goede moment! Aangekomen bij de boot genoten we nog even heerlijk van het vroege voorjaarszonnetje, zo lekker…

13

En die zon levert altijd mooie plaatjes op in combinatie met het wad… Op de boot dronk ik nog een lekkere DE Ice Cappucino samen met deze vriend, gekocht bij de Action.

14

Rond half 7 waren we weer thuis. Vinden jullie het ook zo heerlijk dat het weer wat langer licht is? Ik geniet er in ieder geval al van! We stapten weer in onze eigen auto en reden naar huis. Dat gebouw aan de rechterkant van de weg is trouwens het restaurant waar ik werk.

15

Thuisgekomen pakten we onze buit uit en ruimden we de boel op. Sommige spullen moesten naar de ceremoniemeesters, anderen in de de doos voor de feestlocatie en ga zo maar door. Verder konden we mooi weer wat dingen afstrepen in ons notitieboekje, waarin we alles bijhouden omtrent de bruiloft.

16

Omdat we vrij laat hadden geluncht, had ik ‘s avonds niet echt meer trek. Ik nam een bakje noodles die we mee hadden genomen van de Xenos. ‘s Avonds ploften we lekker op de bank met een kopje thee…

17

Ook checkte ik nog even een paar blogs. Normaal doe ik dit relaxed op mijn iPad terwijl ik op de bank hang, maar deze heb ik helaas in de auto aan de wal laten liggen. Aaahrg! Daarna ging ik lekker naar bed!

Ik vind het altijd heerlijk om een dagje naar de stad te gaan. We konden mooi weer wat dingen afstrepen en hebben een fijne dag gehad!

handtekening

11 thoughts on “Plog It | 24-02 Dagje vrij, naar de wal, shoppen en ziekenhuis!”

  1. Heb je bij het kruidvat ook die highlighter poeder van de LE love letters meegenomen? Leek me ook wel iets voor jullie bruiloft? Hele leuke plog, alleen bank is zonder -t. ;-)

    1. Haha, dank je, gecorrigeerd! En nee, die heb ik laten liggen. Heb al zo’n soort gelijke kleur en vind ‘m net wat te wit. Was wel toepasselijk geweest! ;)

  2. Ik vind het HEERLIJK dat het weer een beetje licht is (vooral voor foto’s maken). Ik krijg er een beter humeur van en word fijner wakker. Wat een reis naar de stad zeg, pfoe! Ik woon praktisch naast het ziekenhuis en ben met vijf min fietsen in de stad. Ik denk dat ik niet zo goed zou zijn in op Ameland wonen ;)

  3. Leuke plog! Dat filiaal van Kruidvat in L’den is ook mijn favoriet, ze hebben altijd wat ik zoek! Als iets overal uitverkocht is, ga ik daar altijd naartoe. Ideaal!

  4. wat een super leuke foto’s!! ik herken het heel erg dat het bij de big bazar allemaal net niet is. ik kom er erg vaak en kijk altijd even maar koop er bijna nooit iets :P ze hebben nu wel bourjois douche producten en deo’s daar wil ik er wel nog wat van inslaan!:P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *