Picture It

Picture It | Oktober #1

banner oktober1

Hey! Daar ben ik weer! Na een korte stilte op mijn blog, komt er vandaag eindelijk weer een update. Ik kan jullie nog niet beloven dat er dagelijks iets online komt, vanwege een verbouwing waar we midden in zitten, maar ik try my best! :) We zitten alweer op de helft van oktober, wat natuurlijk betekent dat jullie een kijkje in mijn leven krijgen door een Instagram-filtertje! Enjoy!

IMG_1395

M’n lucky number is 2, dan is dit BL-aantal wel erg leuk natuurlijk.

IMG_1397

Drie dagen vrij dus lekker comfy kleding aan. De trui van m’n lief, die ik niet veel later toch uittrok omdat het 1. mooi weer was en 2. hij ontzettend kriebelde!

IMG_1400

IMG_1402

M’n vrouw-to-be is helemaal op de gezonde en ‘bio’ tour. Ze maakt elke dag zelf brood wat ontzettend lekker is en die dag aten we er een zelf gemaakt groente salade van. Zo lekker!

IMG_1405

Begin oktober zaten we heerlijk uit de wind op een terras, het was gewoon warm!

IMG_1418

‘s Middags speelden we een spelletje old-skool scrabble. En ik won natuuuuuurlijk. ;)

IMG_1434

Via de Trind Facebook won ik de complete Perfect System Set. Zo gaaf. De producten stonden al een hele tijd op mijn wishlist, maar de prijs hield me wat tegen. Ik gebruik het nu 1,5 week en het is echt wonderspul, zó fijn.

IMG_1440

Je kan wel zeggen dat ik ‘het onderste uit de kan’ heb gehaald bij mijn favoriete handcrème van Sabon. Het is echt mijn all-time-favorite.

IMG_1444

Even goed zitten voor een nieuwe nailart.

IMG_1450

Souvenir uit de Dominicaanse Republiek van goede vriendjes.

IMG_1452

Peacock-nails van de challenge van vorige week. Afgelopen zondag is inderdaad geen challenge online gekomen omdat het ons alle drie wat beter uit kwam om het een weekje uit te stellen.

IMG_1469

Afgelopen week ging ik onverwacht eindelijk weer een paar dagen richting mijn ouders. In maart was het alweer de laatste keer dus het werd tijd. Onderweg keek ik één van mijn lievelingsfilms op m’n iPad, Les Miserables. 

IMG_1471

Afgelopen week waren er leuke kortingen bij de Hema!

IMG_1481

M’n geïmproviseerde kaptafel bij mijn ouders op zolder. Zo kun je wel zien welke producten momenteel groot favoriet zijn!

IMG_1525

Donderdag ging ik lekker een dagje shoppen met m’n moeder in Arnhem. We zouden ook even neuzen in bruidsboetiekjes, maar daar hadden we niet genoeg tijd voor, haha.

IMG_1532

Ik nam een nieuwe Glossy Lipbalm van Essence mee. Deze plakte een stuk minder dan de twee die ik vorige week reviewde.

IMG_1542

Dit superschattige iPhone hoesje vond ik bij Bershka. Wat is dat een leuke winkel trouwens!

IMG_1543

Het was een heerlijke dag in Arnhem, ik heb er drie jaar op kamers gewoond en het voelt altijd nog een beetje als ‘thuiskomen’. We hebben fijn bijgekletst, lekker geshopt en heerlijk gegeten bij Arnheym. Dat eettentje is trouwens echt een aanrader, mocht je eens in Arnhem zijn!

IMG_1550

Verrast door de onwijs goede kwaliteit van de Frosted Sand lakken van Gosh. De lak bleef 4 dagen ongechipt op mijn nagels zitten!

Thuisgekomen keek ik gelijk de Tribute To Finn aflevering van Glee terug. Cory Monteith overleed een paar weken geleden en in de serie hebben ze ‘m ook dood laten gaan. Wat een verschrikkelijke tranentrekker was het zeg, een prachtige aflevering!

IMG_1567

Aan het eind van vorige week hadden we een afscheidsborrel van een collega. Ze gaat eind deze maand een rondreis maken in Australië en omgeving. Super jammer, maar wel onwijs gaaf natuurlijk! Als cadeau gaven we een groots overlevingspakket.

Tot over 2 weken!

x

9 thoughts on “Picture It | Oktober #1”

  1. Wat een gezellige foto’s weer! En kriebeltruien heb ik echt een hekel aan haha, vooral als ze zo’n kol hebben en mijn nek hele tijd jeukt, dan doe ik er altijd een sjaal onder haha. Wel erg warm :-)
    En zelfgemaakt brood lijkt me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *