Picture It

Picture It | Oktober #1 ♥ Bloggen, nagellak, ijskoffie en dé perfecte plum lipstick!

banner

Oktober is op de helft, de herfst heeft zijn intrede gedaan. Toch heeft oktober toch ook nog zeer vaak het zonnetje laten schijnen. Een prachtige mooi nazomer, mogen we wel stellen. In het eerste deel van oktober heb ik heerlijk genoten van de zon, veel bloggen en lekker samen thuis zijn. Kijk je mee?

1

Heerlijk in de tuin koffie drinken. Ik nam een lekkere grote cappuccino terwijl Pris voor een espresso ging. Big vs. small!  Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon van het Badhuys, een super leuke winkel én schoonheidssalon. Ik koos er dit keer voor om wat voor mezelf te kopen in plaats van een behandeling te nemen. Ik wilde al een tijdje een nieuwe tas en mijn oog viel op deze leverkleurige leren tas. Hij is zo mooi!  ‘s Avonds lekker op de bank tv kijken en wat blogs lezen. Oscar lag lekker bij mij (een klein beetje in de weg).

2

M’n nieuwe double pearl earrings van eBay. Waar ik ze kocht, lees je hier Essie Spin The Bottle blijft mijn favoriete nudekleur!  Ook ontdekte ik een prachtige nieuwe lipkleur voor mijzelf. En hij blijft zitten als een huis. De review lees je hier.

3

OPI A-Taupe The Space Needle is hét perfecte najaarskleurtje. Love it!  Waxinelichtjes pimpen met washi tape van de Hema.  Pris kreeg een hele toffe nieuwe (familie)agenda binnen. Hier komt binnenkort nog een review over, aangezien hij super leuk én handig is. Ook voor bloggers!

4

Hoe mijn vrije dagen er de laatste tijd uitzien als ik alleen thuis ben: ijskoffie, films, nailart en bloggen. Best days! ♥ Kliederen met nagellak. Komt binnenkort wederom ook een artikeltje over online.  Afgelopen vrijdag hadden we een grote receptie op het werk. Dit was een aardig formele aangelegenheid en dan vind ik het altijd leuk (én passend) om net wat meer tijd te besteden aan haar en make-up. Ik word steeds beter in het doen van mijn haar en op Pinterest kwam ik deze leuke en simpele ‘up-do’ tegen.

5

Maandag! (Afbeelding gemaakt met de app Rhonna) Voor velen zwaar, voor mij vaak de laatste werkdag van mijn werkweek. Gisteren was ik lekker vrij, maar vandaag ben ik alweer aan het werk. Herfstvakantie betekent drukte! Feather Manicure proberen van de Primark. Ook binnenkort online!  En zo zag wederom mijn vrije dag er gisteren uit. ‘s Ochtends wat ‘verplichte’ dingen en daarna lekker bloggen, series terugkijken, nailart en… ijskoffie!

6

‘s Avonds hing ik heerlijk op de bank. Kopje koffie, geurkaarsjes aan en de nieuwste LINDA. Fijn avondje!  Verder werkte ik die avond verder aan mijn blog terwijl Pris en ik foute tv keken op RTL 5. Ineens kwam ik erachter dat ik de 550 volgers had bereikt. Yay! Afgelopen zomer was zeer druk waardoor mijn blog een beetje verwaarloosd werd. Dit was aardig merkbaar aan de statistieken en dergelijke, maar langzaam begin ik weer op te krabbelen zijn mijn bezoekers en statistiek als nooit te voren. Uiteraard blog ik voor mijzelf, maar om dit er voor terug te krijgen geeft zo veel energie en motivatie! Bedankt voor jullie lieve reacties, bezoekjes en mooie woorden via verschillende social media en mail. Jullie zijn top!

De komende twee weken staan nog in het teken van veel werken omdat de herfstvakanties deze week van start zijn gegaan. Ik heb een hoop posts in de planning staan, maar ik beloof niet dat er dagelijks wat online gaat komen deze en volgende week. Dan weten jullie er van! Ik zie jullie snel!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

10 thoughts on “Picture It | Oktober #1 ♥ Bloggen, nagellak, ijskoffie en dé perfecte plum lipstick!”

  1. Wohooo van harte met de 550 volgers, wat te gek topper! En zo mooi je kunstwerken op de nagels, daar blijf ik elke keer weer met open mond voor mijn laptop naar kijken <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *